Home

Akoestische budget panelen van gerecycleerde spijkerbroeken

 

Met deze akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving!

Voor de prijs moet je het zeker niet laten!

Het budget paneel is voorzien van akoestisch materiaal achter een doek gemaakt van Dekostof. Het paneel is afgewerkt met een stevige houten frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het frame wordt geleverd met een tandhanger.

 

Door verschillende combinaties van materialen verschillen de drie panelen van akoestische waarde. Zo heeft het budget paneel een α-waarde van 0,5 en het basic paneel een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9: deze is voorzien van een extra laag akoestisch materiaal en het frame is dikker. 

 

Deze panelen kunnen gebruikt worden op school, kantoor, restaurant..., kortom een plaats weer er teveel nagalm is. Een rustige werksfeer verlaagt stress, zorgt voor minder afleiding en een hogere productiviteit. Bovendien genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater met een goede akoestiek. Ze komen hier immers om te ontspannen en deze akoestische panelen met een mooie print dragen daaraan bij.

 

 

Akoestische budget panelen:

  • Altijd full color geprint
  • Intense kleuren zonder weerkaatsing van de zon
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken (α-waarde van 0,50)
  • Voorzien van eenvoudig te monteren houten frame en in 7 verschillende formaten beschikbaar
 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

 

Algemeen: bestandsformaat met 45 mm afloop, dus een bestand dat 90 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message