Home

Behangcirkel

Fleur uw interieur op met zelfklevende behangcirkels! Formaten van 10 tot 148cm!

Zo creëer je een unieke eyecatcher voor jouw interieur, huis, kantoor of restaurant.

Ontwerp jouw cirkel met een fraai patroon of een inspirerende afbeelding. Kies zelf het perfecte formaat, zodat het perfect in de ruimte past.

 

Gekkotex is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar dankzij de acryl-lijmlaag. Daarnaast is gekkotex glad en het krult niet.

 

Je plakt dit materiaal snel en eenvoudig bubbelvrij op elke gladde ondergrond. Gekkotex is bovendien waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan. Let op: zorg ervoor dat de ondergrond droog is. Laat geverfde wanden minimaal twee weken (afhankelijk van de verf die je gebruikt) drogen.

 

TIP: Met een ratel en blauwe vilten strips (monkestrips) plak je dit eventueel nog eenvoudiger!

 

 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

 

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Maak best een Cutcontour aan in het bestand als dit een ovaal is zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message