Home

Muurcirkel

Fleur uw interieur op met trendy muurcirkels.

Een cirkel op de muur is iets dat erg nieuw en uniek is! 

Zo creëer je een echte eyecatcher voor in huis, kantoor of restaurant. Ontwerp de cirkel met een fraai patroon, toffe print of een inspirerende afbeelding.

Kies zelf het formaat van de cirkel, zodat het perfect in de ruimte past.

 

Hang de muurcirkel snel en eenvoudig in een leuke opstelling aan de muur met een bestelbare ophangplaat, een zijgrip afstandhouder of met dubbelzijdige tape. Je kunt er ook voor kiezen om jouw cirkel een plek op een kast of plank aan de muur te geven.

 

Kies zelf het materiaal: Aluminium, Geborsteld aluminium, Geschuimd PVC en Multiplex.

  • Aluminium is glad, stevig en licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt Aluminium ideaal om te monteren aan wanden.
  • Geborsteld aluminium is een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium. Het bestaat uit twee lagen aluminium met een harde, zwarte kunststof kern. Bij een print blijft de structuur zichtbaar. Dit geeft jouw ontwerp een unieke, industriële look.
  • Geschuimd PVC is een hard, stevig en toch licht materiaal voor duizend-en-één binnen toepassingen of tijdelijk buiten gebruik. Het is gemaakt van een geschuimd PVC met een lichte structuur. Dankzij de harde en stralend witte toplaag is Geschuimd PVC uitermate geschikt om te beprinten
  • Multiplex is een houtsoort van 12 mm dik. Het materiaal bestaat uit verschillende populieren houtfineerlagen, wat zorgt voor een mooi homogeen geheel. Hout heeft geen naden en je bestelt het uit één stuk tot 247 cm breed en 117 cm hoog.

Onze creatieve tip: combineer kleine muurcirkels met grote muurcirkels en wissel teksten en foto's af met trendy patronen. Laat je creativiteit gaan!

 

Max afmetingen:

  • Aluminium en geborsteld aluminium: 146 cm
  • Geschuimd PVC (Forex): 200 cm
  • Multiplex: 117 cm

 

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Maak best een Cutcontour aan in het bestand als dit een ovaal is zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message