Home

Whiteboard stickers

Transformeer meerdere oppervlaktes tot Whiteboard!

Een bureaublad transformeren in een liggend whiteboard? Het is geen probleem met een beschrijfbare en uitwisbare whiteboard sticker. De sticker is zelf niet magnetisch, wel kun je 'm op een magnetische ondergrond plakken!

Met dit handige zelfklevende vinyl met whiteboard laminaat maak je van lege plekken op deuren, kasten en wanden vlot een plek die je kunt gebruiken als een alternatief whiteboard. Zolang de ondergrond maar schoon en vlak is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Whiteboard stickers zijn verkrijgbaar in een tijdelijke of permanente variant. De tijdelijke variant is gemaakt van 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R en is binnen drie maanden te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. De permanente variant is 3M™ Scotchcal™ IJ40-10C.

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message