Home

Akoestische hexagons van gerecycleerde spijkerbroeken

 

Een akoestische hexagon is een wanddecoratie met zowel een functionele als decoratieve functie en je kan dat altijd eenvoudig uitbreiden!

 

Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met AcousticPro® hexagons. Dit is een razend populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon. Wat onze AcousticPro® hexagon zo uniek maakt? De geluiddempende eigenschap waardoor de panelen de akoestiek in de ruimte van je klant verbeterd. Ideaal voor in het interieur van een kantoor, kantine of bij je klant thuis. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Meer info vind je in de TAB 'Testresultaten'

 

Hexagons aan de muur, je ziet ze steeds vaker in de woonbladen, social media en in interieurprogramma's op televisie. Met hexagons creëer je een unieke collage die je klant helemaal zelf samenstelt. Hexagons zijn perfect te combineren, dus laat je creativiteit gaan. Combineer bijvoorbeeld teksten met full colour foto's. Allemaal in dezelfde stijl, of juist helemaal verschillend. Jij kiest. Het allerleukste: je breidt eenvoudig uw collage uit met nieuwe herinneringen.

  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken
  • Voorzien van eenvoudig te monteren aluminium frame (wit of zwart)
  • De akoestische vulling van deze panelen voldoet aan brandklasse B/S1/D0. Daarnaast is de toplaag gemaakt van fire retardant materiaal
  • Je kan kiezen uit de formaten: 60, 100 en 140 cm.

Testresultaten van deze akoestische panelen bij gemiddelde spraakfrequentie (α-waarde van 0,65)

*Dit is een merkbare indicatie. Om precies te voldoen aan een bepaalde nagalmtijd is het belangrijk om een geluidsmeting te laten doen door een erkend geluidsinstituut.

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Akoestische hexagon 60 x 52 cm

Aan te leveren formaat 620 x 540 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Akoestische hexagon 100 x 86,60 cm

Aan te leveren formaat 1000 x 8860 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Akoestische hexagon 140 x 121,20 cm

Aan te leveren formaat 1400 x 1232 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Montagehandleiding

Download hier de montagehandleiding voor het gekozen materiaal:

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de grote hoeveelheid gegevens)Message