Home

Foto op hout 

Een foto op hout geeft een prachtig, organisch accent aan je interieur. De unieke effecten van dit natuurproduct en de scherpte van de afdruk zullen je verbazen.

 

Bij glad geschaafd vuren worden de grote oneffenheden weggeschaafd. Dit geeft aan je foto op hout een meer gepolijste uitstraling, zonder af te doen aan de organische kwaliteiten van het materiaal.

 

Ruw geschaafd vuren geeft een verrassend en organisch effect aan je foto’s. Dit maakt ruw geschaafd vuren heel mooi om bijvoorbeeld landschapsfotografie op af te drukken.

 

Hout is een natuurproduct met natuurlijke oneffenheden. Hou hier rekening mee bij het aanleveren van je ontwerp. Het materiaal is ongeschikt voor buitengebruik en gebruik in zeer vochtige of warme ruimtes.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Tussen de plankjes zit een ruimte van 2 mm breed. In deze naden zal je foto wegvallen. Hou hier rekening mee bij het aanleveren van je ontwerp.

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • Glad gepolijst grenen hout

  • Ruw gepolijst dennenhout

ORIENTATIE

FORMAAT

Prijzen en oplages