Home

Enveloppen - Briefomslagen 

Kies een enveloppe en bedrukking die past bij uw huisstijl. Wij drukken uw enveloppen goed, snel en super voordelig

 

ITPrint kan enveloppen leveren van eenvoudige onbedrukte enveloppen tot bedrukte enveloppen die perfect passen bij uw huisstijl.

Onze bedrukte enveloppen van 90 tot 120gr hebben standaard een striplocksluiting en zijn verkrijgbaar zonder venster of met venster links of rechts.

Er is keuze uit verschillende formaten, onbedrukt, bedrukt met afloop (3-zijden) in één kleur, één of meerdere PMS kleuren of fullcolor en zelfs dubbelzijdig voor de C5 reeks bankpost wit! 

Wij kunnen uw enveloppen leveren in verschillende papiersoorten die perfect passen bij uw bedrijf:

 • Dit papier is herkenbaar aan haar mooie, witte kwaliteit en is de meest bestelde papiersoort in 90 grams. Het is een echte prijstopper!
 • Dit papier is 100% recycled, maar is nog steeds wit van kleur
 • Het papier is op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden van ‘gewoon’ papier, hoewel het minder wit is dan gewoon bankpost wit. 
 • Het is milieuvriendelijke kwaliteit doordat het wordt gemaakt van afvalhout en dit zonder bleekmiddel. Hierdoor krijgt biotop zijn typische crème, lichtgele uitstraling
 • Het papier heeft een mooie textuur die je echt eens met je vingertoppen moet ervaren
 • Lasergeschikt vergé naturel is bijna hetzelfde als de witte variant. Het belangrijkste verschil is dat dit naturelpapier niet extra gebleekt is. Dat geeft het papier een warmere kleur wit.

C4 enveloppen

Aan te leveren formaat 235x330mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C5 enveloppen

Aan te leveren formaat 235x168mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C5/6 enveloppen

Aan te leveren formaat 235x120mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA4 enveloppen

Aan te leveren formaat 226x318mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA5 enveloppen

Aan te leveren formaat 226x162mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA5/6 enveloppen

Aan te leveren formaat 226x116mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EB4 enveloppen

Aan te leveren formaat 268x377mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EC4 enveloppen

Aan te leveren formaat 246x346mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in de donkergrijze zone (11 mm). Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Afmeting

 • C4 229 x 324 mm
 • C5 229 x 162 mm
 • C5/6 229 x 114 mm
 • EA4 220 x 312 mm
 • EA5 220 x 156 mm
 • EA5/6 220 x 110 mm
 • EB4 262 x 371mm
 • EC4 240 x 340 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Prijzen en oplages