Skytube - Skydancers 

 

Skytubes, ook bekend als skydancers, zijn zeer geschikt als in het oog springende reclame-objecten voor bij bedrijven of tijdens evenementen.

Ze zijn op grote afstand al zichtbaar en brengen de boodschap naar grote hoogte.

Hierdoor zie je hem niet gauw over het hoofd.

Gemaakt van soepel spinakerdoek

Dit speciale Skytube doek heeft een hoge stabiliteit, een laag gewicht, 0% luchtdoorlaatbaarheid en is waterafstotendheid. Door het lichte gewicht beweegt het kokervormige doek makkelijk. Kortom: de perfecte stof voor Skytubes.

Kies uit 6, 7 of 8 m hoogte

Skydancers zijn verkrijgbaar in drie hoogtes: 6, 7 én 8 meter. We bedrukken de doeken door middel van sublimatie. Hierdoor zit de inkt in de vezel van de stof, wat het materiaal soepel houdt en waardoor de print lang mooi blijft.

Maak je bestelling compleet met de Skytube blower

Skytubes zouden geen Skytubes zijn zonder Skytube Blowers. Met behulp van de vier zwenkwielen onder de Skytube blower rijd je deze makkelijk en snel naar de plek van bestemming. Met een diameter van 45 cm is deze ‘blaaskaak’ klein maar fijn en eenvoudig in gebruik.

Afgewerkt met klittenband en koord

Skytubes worden afgewerkt met een standaard confectie die geschikt is voor bijgeleverde blower: aan de onderzijde zit klittenband en de bovenzijde is voorzien van een tunnel met een koordje. Je reguleert de beweeglijkheid door het koordje meer of minder aan te snoeren.

Specificaties:

  • Materiaal: Spinaker
  • Gewicht: 80 gr./m2
  • Brandcertificaat: Nee
  • Printtechniek: Sublimatie
  • Formaat: 6, 7 of 8 meter lang. De Skytube heeft een diameter van 45 cm
  • Afwerking: Zomen, klittenband en koord

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met links en rechts 40 mm afloop en 65 mm verticaal waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Skytube 6 m

Aan te leveren formaat 148 x 606,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Skytube 7 m

Aan te leveren formaat 148 x 706,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Skytube 8 m

Aan te leveren formaat 148 x 806,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message