Akoestische budget panelen van gerecycleerde spijkerbroeken

 

Met deze akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving!

Met AcousticPro® budget panelen maken je de perfecte plek.

Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op.

Extra voordelig door houten frame

Ben je op zoek naar een akoestische oplossing maar is je budget niet heel hoog? Dit paneel is door de combinatie van materialen extra voordelig en dus perfect voor je.

Zeven populaire formaten

Je hebt keuze uit zeven populaire formaten. Houd bij het uploaden rekening met een afwijkende afloop van 4.5 cm. Deze ruimte is nodig voor de zijkant van het frame. Het frame wordt standaard geleverd met ophangsysteem.

Het verschil tussen de budget, basic en premium

Door verschillende combinaties van materialen verschillen de drie panelen van akoestische waarde. Zo heeft het budget paneel een α-waarde van 0,5 en het basic paneel een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9: deze is voorzien van een extra laag akoestisch materiaal en het frame is dikker. Voor meer informatie kijk op de pagina van Akoestische panelen

Akoestisch materiaal

Het budget paneel is voorzien van akoestisch materiaal achter een doek gemaakt van Dekostof. Het paneel is afgewerkt met een stevige houten frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het frame wordt geleverd met een tandhanger. Voor een luxe afwerking met 3D-effect kun je kiezen voor een zwarte baklijst.

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met AcousticPro® panelen.

 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Specificaties

 • Printtechniek: Sublimatie
 • Materiaal: Dekostof
 • Formaat:
  • Vierkant: 40 x 40 cm, 60 x 60 cm, 70 x 70 cm, 100 x 100 cm
  • Liggend: 60 x 40 cm, 70 x 50 cm, 90 x 60 cm
  • Staand: 40 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 90 cm
 • Materiaal frame: Hout
 • Dikte frame: 38 mm
 • Akoestisch materiaal: Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken
 • Akoestische waarden (AW): 0,5
 • Binnen/buiten: Binnen
 • Extra: Houd bij het uploaden rekening met een afwijkende afloop van 4.5 cm. Deze ruimte is nodig voor de zijkant van het frame.

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 45 mm afloop, dus een bestand dat 90 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message