Spandoekframes (klopstrip)

 

Een outdoor klopframe is bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen.

Zonder ringen en spanners, maar met een strip trek je het doek gemakkelijk strak in het frame. Zo ziet het geheel er strak en luxe uit.

Complete set, los doek of frame

Het outdoor klopframe kun je bestellen als complete set, los doek of frame.

In een complete set wordt het frame, doek en strips meegeleverd. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleuren zilver en zwart. Het frame gaat extra lang mee doordat het geanodiseerd is.

De strips zijn in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zilver en zwart.

Montagetips

Dit klopframe werkt net iets anders dan de andere outdoor frames in ons assortiment. Je begint met het monteren van het frame. Hangt het op de juiste plek? Dan ga je verder met het doek. Deze positioneer je goed en bevestig je met de strips. Deze strips sla je met een rubberen hamer in het frame. Ten slotte snijd je de overige delen, zo'n 7,5 cm van het doek af. Zo hangt jouw doek binnen een mum van tijd strak en netjes in het frame.

Houd er dus rekening mee dat je de randen van het doek verwijderd. Zet daarom geen belangrijke teksten, logo’s of andere gegevens aan de zijkanten of randen van je ontwerp.

Is het koud buiten? Houd er dan rekening mee dat het afgeraden wordt om dit product te assembleren als het kouder dan 8°C buiten is. De kans is aanwezig dat het doek er niet goed ingaat en mogelijk kan scheuren.

Als alternatief hebben we ook het spandoekframe (blind) waarbij de elastieken niet zichtbaar zijn!

Specificaties:

  • Minimaal formaat: 50 x 50 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Dikte: 25 mm
  • Materiaal doek: Banner 510
  • Afwerking doek: Het doek wordt rondom 7,5 cm groter dan het opgegeven formaat. Dit zorgt voor een eenvoudige montage.
  • Minimale aanbrengtemperatuur (°C): 8°C

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 7,5 cm + 10 mm afloop, dus een bestand dat 17 cm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message