Werfborden 

 
 • Ontwerp 1

 • Ontwerp 2

 • Ontwerp 3

 • Ontwerp 4

 • Ontwerp 5

Werfborden zijn een must voor iedere bouwfirma, deze maken uw referenties zichtbaar!

ITPrint is gespecialiseerd in het produceren van werfborden aan de goedkoopste prijzen en snelle leveringstermijnen.

Deze golfpolypropyleen borden van 3,5mm worden zeer vaak gebruikt. Onze werfborden worden digitaal full color gedrukt en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting zodat je ze ook op paaltjes kan bevestigen.

We kunnen standaard 4 verschillende formaten leveren:

 • Klein 50 x 35 cm
 • Standaard 70 x 50 cm
 • Middel 100 x 70 cm
 • Groot 140 x 100 cm

De kanaalbanen worden steeds horizontaal genomen omwille van de stevigheid. Wil je ze toch anders, laat het ons dan weten!

Wil je een ander formaat, dubbelzijdig, 8mm ipv 3,5mm, contourgesneden of snellere levertijden, bestel dan hier!

Je kan in de winkelwagen een eigen ontwerp aanleveren, een ontwerp online maken of één van onze ontwerpen kiezen en eventueel aanpassen

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Werfbord klein 50 x 35 cm

Aan te leveren formaat 52 x 37 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Werfbord standaard 70 x 50 cm

Aan te leveren formaat 72 x 52 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Werfbord middel 100 x 70 cm

Aan te leveren formaat 102 x 72 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Werfbord groot 140 x 100 cm

Aan te leveren formaat 142 x 102 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

 • Werfborden klein

  50x35cm
 • Werfborden standaard

  70x50cm
 • Werfborden middel

  100x70cm
 • Werfborden groot

  140x100cm

Afwerking

Ontwerp

Prijzen en oplages