Detectiepoorthoezen op bijna alle formaten

 

Maak uw inkom aangenaam en laat je aankondigingen schitteren!

Elastische hoes voor detectiepoorten is dé manier om een saaie inkom te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen.

De detectiepoorthoezen zijn in heel veel verschillende formaten bestellen. Met onze handige meetinstructies bepaal jij snel de exacte maten voor de hoes. Zo is er voor elke detectiepoort een passende hoes.

Wissel per actie of seizoen met een bedrukte detectiepoorthoes of pas verschillende ontwerpen op de voor- en achterkant toe. Deze reclame neemt bovendien geen extra ruimte in beslag en geeft de detectiepoort een multifunctionele rol.

Detectiepoorthoezen worden gemaakt van Dekostof. Dit materiaal is 100% PES en is bovendien brandveilig met een B1-certificaat. Door het rekbare materiaal schuif je de hoes eenvoudig over de detectiepoort.

Specificaties:

  • Materiaal: Dekostof
  • Gewicht: 215 gr./m2
  • Brandcertificaat: B1
  • Printtechniek: Sublimatie
  • Maximale printbreedte uit één stuk: 311 cm
  • Binnen/buiten: Binnen

Meetinstructies

De afmetingen van de detectiepoort dienen nauwkeurig opgemeten te worden om er voor te zorgen dat de hoes perfect aansluit. Daarom is het belangrijk om het volgende goed op te meten:

1. Meetinstrutie

Stap 1

De hoogte (H) wordt gemeten vanaf het voetstuk (rode stippellijn) tot het begin van de ronding (rode stippellijn). Als er geen verbreed voetstuk aanwezig is, dan kan de poort gemeten worden tot aan de vloer.

Stap 2

De breedte (B) kan worden vastgesteld door de totale omtrek van de detectiepoort te meten. Deel vervolgens de gemeten maat door twee. Deze afmeting kan worden ingevoerd in het invulveld ‘breedte’ op de website.

PS. Om een nauwkeurige meting te verrichten adviseren wij een flexibel meetlint, vb een stuk touw te gebruiken. De lengte hiervan kan vervolgens worden opgemeten om de breedte (B) te bepalen

2. Maten ingeven

Voorbeeld: De omtrek van de detectectiepoort is 124 cm. De hoogte vanaf de voetplaat tot het begin van de ronding is 150 cm.

De maten die vervolgens worden ingevoerd zijn als volgt:

Breedte:62 cm

Hoogte: 150 cm

 

3. Bestand opmaken

Het bestand kan met behulp van de gemeten omtrek en hoogte gemaakt worden.

Door de omtrek (124cm)  in twee te delen, ontstaat de breedte afmeting voor het bestand, dus 62 cm

Houd wel rekening met 1 centimeter extra afloop tijdens het maken van jouw bestand, dus 64 cm

Het is mogelijk om de detectiepoorthoes te voorzien van 2 ontwerpen: voor- en achterzijde. Upload dan twee verschillende ontwerpen, upload anders twee dezelfdeontwerpen met andere bestandsnaam

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Door de omtrek(124cm)in twee te delen, ontstaat de breedte afmeting voor het bestand, dus 62 cm

Houd wel rekening met 1 centimeter extra afloop tijdens het maken van jouw bestand, dus 64 cm

Het is mogelijk om de detectiepoorthoes te voorzien van 2 ontwerpen: voor- en achterzijde. Upload dan twee verschillende ontwerpen, upload anders twee dezelfdeontwerpen met andere bestandsnaam

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message