Menukaarten

Zoek je gevouwen of ongevouwen menukaarten? Een menukaart A6 of een menukaart A3-formaat?

Bij ITPrint vind jij altijd de menukaart die past bij jouw beleving. En met heel veel luxe afwerkingen.

  • Tal van formaten, papiersoorten en afwerking!
  • Eventueel met scheur- en watervast mat- of glanslaminaat
  • Voor horeca, bedrijfs- of familiefeestjes
  • Bij laminaat voorzien we dit steeds dubbelzijdig om het kromtrekken tegen te gaan
  • Plastificeren is enkel mogelijk met ongevouwen 276 g/m² YUPOBlue®

  Een overzicht van de papiersoorten:

  Hvo offset natuurkarton

  • Dit zeer compacte, sterk samengeperste materiaal bevat weinig lucht en voelt stug aan. In tegenstelling tot veel andere kartonsoorten bestaat natuurkarton uit één laag. Hvo offset natuurkarton heeft een hogere witheid dan hvo offsetpapier.
  • Voordeel: het stevige, gladde oppervlak van deze papiersoort is goed te beschrijven.

  Silk mc

  • Het zijdematte oppervlak van deze papiersoort zorgt voor een goede tekstweergave en geeft drukwerk een zachte uitstraling.
  • Voordeel: afbeeldingen komen goed uit op deze papiersoort.
  • Goed om te weten: zonder beschermlaag, zoals laminaat, is deze papiersoort gevoelig voor krassen en smetten. Het materiaal is alleen beschrijfbaar met een balpen.

  YUPOBlue®

  • Dit sterke materiaal is waterbestendig en scheurt niet. Hierdoor is YUPOBlue® opgewassen tegen de meest extreme (weers)omstandigheden.
  • Voordeel: geschikt voor vochtige ruimtes, zelfs sauna’s en zwembaden.
  • Goed om te weten: omdat het hier om een kunststof gaat kan het materiaal gaan deformeren tijdens het printen waardoor er registerproblemen kunnen ontstaan. Ook is de rillijn minder diep dan bij het gebruik van papier.

  Een overzicht van de laminaatsoorten:

  Glanslaminaat

  • Drukwerk met glanslaminaat is goed leesbaar. Het laminaat, een folie, wordt aangebracht doormiddel van hitte. Dit zorgt voor een extra opdikking. Het drukwerk krijgt hiervan een luxe uitstraling. Vocht en vuil is gemakkelijk van het laminaat af te nemen. Het laminaat is moeilijk te scheuren, echter wel redelijk krasgevoelig

  Matlaminaat

  • Drukwerk met matlaminaat is goed leesbaar. De laminaat, een folie, wordt aangebracht doormiddel van hitte. Dit zorgt voor een extra opdikking. Het drukwerk krijgt hiervan een luxe uitstraling. Vocht en vuil is gemakkelijk van het laminaat af te nemen. Het laminaat is moeilijk te scheuren, echter wel redelijk krasgevoelig.

  Softtouch matlaminaat

  • Softtouch laminaat is chique en fluweelzacht.
  • Drukwerk met laminaat is goed leesbaar. De laminaat, een folie, wordt aangebracht doormiddel van hitte. Dit zorgt voor een extra opdikking. Het drukwerk krijgt hiervan een luxe uitstraling. Vocht en vuil is gemakkelijk van het laminaat af te nemen. Het laminaat is moeilijk te scheuren, echter wel redelijk krasgevoelig.
  • Goed om te weten: dit laminaat hecht minder goed op zware bedrukkingen/volvlakken.

  Krasvast matlaminaat

  • Deze laminaatsoort zorgt voor extra stevigheid en beschermt drukwerk tegen beschadigingen door scherpe objecten.
  • Drukwerk met laminaat is goed leesbaar. De laminaat, een folie, wordt aangebracht doormiddel van hitte. Dit zorgt voor een extra opdikking. Het drukwerk krijgt hiervan een luxe uitstraling. Vocht en vuil is gemakkelijk van het laminaat af te nemen. Het laminaat is moeilijk te scheuren.

  Plastificeren

  • Plastificeren is enkel mogelijk met ongevouwen 276 g/m² YUPOBlue®
  • Plastificeren is het aanbrengen van een kunststof, transparant, "hoesje" om het drukwerk. Dit gebeurd door middel van warmte. Het plastificeren met warmte zorgt voor een mooier contrast en betere kleuren. De hoezen zijn 125 micron, hebben ronde hoekjes en geven buitenom een fantastische beschermlaag ook een mooie stevigheid aan het drukwerk.
  • Het plastificeren beschermt het drukwerk tegen smetten, vuil, vocht en water. De PET-folie die gebruikt wordt als "hoesje" kan zorgen voor lichte verkleuring van het drukwerk na verloop van tijd.
  • Het voordeel van plastificeren t.o.v. laminaat is dat het papier compleet beschermt is tegen vocht en zelfs water. Echter geeft lamineren t.o.v. plastificeren een mooiere uitstraling, bij plastificeren steekt het kunststof "hoesje" aan alle zijden over.

  Aanleveren ontwerp

  Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

  Eindformaat A3 (297 x 420 mm) staand 

  A2 liggend (594 x 420 mm) vouwen naar A3 (297 x 420 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 600 x 426 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A3 large (140 x 297 mm) staand

  A3 liggend (418 x 297 mm) wikkelvouw naar A3 large (140 x 297 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 424 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A3 liggend (420 x 297 mm) zigzag naar A3 large (140 x 297 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

  dfdfsdf

   

  Eindformaat A4 staand (210 x 297 mm)

  (628 x 297 mm) wikkelvouw naar A4 (210 x 297 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 634 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

  dfdfsdf

   

  (630 x 297 mm) zigzag naar A4 (210 x 297 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 636 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A3 liggend (420 x 297 mm) luikvouw naar A4 (210 x 297 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A3 liggend (420 x 297 mm) vouwen naar A4 (210 x 297 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A4 liggend (297 x 210 mm)

  (594 x 210) vouwen naar A4 liggend (297 x 210 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 600 x 216mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A5 staand (148 x 210 mm)

  (442 x 210 mm) wikkelvouw naar A5 staand (148 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 448 x 216mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (444 x 210 mm) zigzag naar A5 staand (148 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 450 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A3 (297 x 420 mm) kruisslag naar A5 staand (148 x 210 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 303 x 426mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 liggend (296 x 210 mm) luikvouw naar A5 staand (148 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 302 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 liggend (297 x 210 mm) vouwen naar A5 staand (148 x 210 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 303 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A5 large staand (105 x 297 mm)

  A3 liggend (415 x 297 mm) wikkelvouw naar A5 large staand (105 x 297 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A3 liggend (420 x 297 mm) zigzag naar A5 large staand (105 x 297 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 (210 x 297 mm) vouwen naar A5 large staand (105 x 297 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A5 liggend (210 x 148 mm)

  A4 staand (210 x 297 mm) vouwen naar A5 liggend (210 x 148 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 303 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (420 x 148 mm) vouwen naar A5 liggend (210 x 148 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (628 x 148 mm) wikkel naar A5 liggend (210 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 634 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (630 x 148 mm) zigzag naar A5 liggend (210 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 450 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A6 staand (105 x 148 mm)

  (313 x 148 mm) wikkel naar A6 staand (105 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 319 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (315 x 148 mm) zigzag naar A6 staand (105 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 321 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (415 x 148 mm) wikkel naar A6 staand (105 x 148 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 421 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (420 x 148 mm) zigzag naar A6 staand (105 x 148 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 (210 x 297 mm) kruisslag naar A6 staand (105 x 148 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A5 liggend (210 x 148 mm) vouwen naar A6 staand (105 x 148 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 216 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A6 large (74 x 210 mm)

  A4 liggend (291 x 210 mm) wikkel naar A6 large (74 x 210 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 297 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer  3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 liggend (297 x 210 mm) zigzag naar A6 large (74 x 210 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 302 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A6 liggend (148 x 105 mm)

  (442 x 105 mm) wikkel naar A6 liggend (148 x 105 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 448 x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (444 x 105 mm) zigzag naar A6 liggend (148 x 105 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 450 x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A5 large liggend (297 x 105 mm) vouwen naar A6 liggend (148 x 105 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 303x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat A7 (74 x 105 mm)

  A6 liggend (148 x 105 mm) vouwen naarA7 (74 x 105 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 154 x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat Carré L (210 x 210 mm)

  (420 x 210 mm) vouwen naar Carré L (210 x 210 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 426 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (628 x 210 mm) wikkel naar Carré L (210 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 634 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat Carré M (148 x 148 mm)

  (296 x 148 mm) vouwen naar Carré M (148 x 148 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 302 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (442 x 148 mm) wikkel naar Carré M (148 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 448 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (444 x 148 mm) zigzag naar Carré M (148 x 148 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 450 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat Carre S (98 x 98 mm)

  (196 x 98 mm) vouwen naar Carre S (98 x 98 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat 202 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (292 x 98 mm) wikkel naar Carre S (98 x 98 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 298 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (294 x 98 mm) zigzag naar Carre S (98 x 98 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 300 x 104 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Eindformaat 

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  Eindformaat Din large (99 x 210 mm)

  (198 x 210 mm) vouwen naar Din large (99 x 210 mm) (4-zijdig)

  Aan te leveren formaat204 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (391 x 210 mm) wikkel naar Din large (99 x 210 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 397 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  (396 x 210 mm) zigzag naar Din large (99 x 210 mm) (8-zijdig)

  Aan te leveren formaat 402 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 liggend (295 x 210 mm) wikkelvouw naar Din large (99 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 301 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

   

  A4 liggend (297 x 210 mm) zigzag naar Din large (99 x 210 mm) (6-zijdig)

  Aan te leveren formaat 303 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

  Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

  Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message