L-banners

 

De L-banner is een prima alternatief voor de bekende roll-up banners. Steel de show op beurzen, trade shows, events en opendeurdagen met deze L-banner.

Dit comfortabele presentatiesysteem wordt staande gehouden door een driedelige stok die bovenaan in de posterclamp wordt geklikt met een minimum aan beeldverlies. In een handomdraai en met een minimuum aan inspanning stelt u ze, op gelijk welke locatie, op. Het hele systeem bergt u nadien weer snel op in de neutrale draagtas. 

Specificaties:

  • Formaat: 80x200cm
  • 510 g/m² Frontlit banner

 

 

Het laden van de aantallen en prijzen duurt zeer lang omdat er prijzen staan tot 50000 stuks!

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

L-banner 80x200cm

Aan te leveren formaat 82 x 202 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message