Placemats - Onderleggers 

Placemats bedrukken voor uw horecaonderneming of evenement? Dan zit u goed bij ITPrint!

Unieke placemats met foto of logo bedrukt in full color. Wij maken van uw placemats een uitgelezen promotiemiddel.

Eventueel aan beide zijden afgewerkt met een mat- of glanslaminaat (water- en vuilafstotend), voor een langere levensduur. Kies uit een budget en duurzaam papiersoorten.

Ook YUPOBlue® - scheurvast, waterproof behoort tot de mogelijkheden!

We leveren ook texiel placemats!

Materiaalbeschrijving:

 • Hvo bankpost

  Bankpostpapier is gekalanderd en heeft daardoor een gladder oppervlak dan hvo offsetpapier. Deze lasergeschikte papiersoort is daarnaast te herkennen aan de hoge papierwitheid.

 • Silk mc

  Het zijdematte oppervlak van deze papiersoort zorgt voor een goede tekstweergave en geeft drukwerk een zachte uitstraling.

  Voordeel: afbeeldingen komen goed uit op deze papiersoort.

  Goed om te weten: zonder beschermlaag, zoals laminaat, is deze papiersoort gevoelig voor krassen en smetten. Het materiaal is alleen beschrijfbaar met een balpen.

 • YUPOBlue®

  Dit sterke materiaal is waterbestendig en scheurt niet. Hierdoor is YUPOBlue® opgewassen tegen de meest extreme (weers)omstandigheden.

  Goed om te weten: omdat het hier om een kunststof gaat kan het materiaal gaan deformeren tijdens het printen waardoor er lichte kleurverschuivingen kunnen ontstaan

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

A3 liggend

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A4 liggend

Aan te leveren formaat 216 x 303mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message