Placemats - Onderleggers 

Placemats bedrukken voor uw horecaonderneming of evenement? Dan zit u goed bij ITPrint!

Unieke placemats met foto of logo bedrukt in full color. Wij maken van uw placemats een uitgelezen promotiemiddel.

Eventueel aan beide zijden afgewerkt met een mat- of glanslaminaat (water- en vuilafstotend), voor een langere levensduur. Kies uit een budget en duurzaam papiersoorten.

Ook Synaps (water- & scheurvast) behoort tot de mogelijkheden!

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

A3 liggend

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A4 liggend

Aan te leveren formaat 216 x 303mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw kezue

  • A3 29,7 x 42 cm

Kies een bedrukking

Kies het materiaal

Kies een afwerking

Prijzen en oplages