Betaalmethoden

Om uw order zo vlot mogelijk te kunnen verwerken is het best dat de orders bij bestelling worden voldaan of zeker binnen de 5 werkdagen tenzij de bestelling gebeurd door een openbare instelling. Dit laat ons toe om u drukwerk te kunnen aanbieden aan de scherpste prijzen zonder dat wij ons zorgen moeten maken over de betaling. Uw bestelling wordt onmiddelijk in productie genomen maar pas verzonden nadat de betaling is ontvangen.

CURO Payments

Al ons betalingsverkeer gebeurt vanaf nu via Cardgate (CURO Payments). Cardgate is een bekend online betalingssyteem en ondersteund verschillende betaalmethoden. Kiest u voor een online betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na afwerking verzenden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden! met tal van betaalmogelijkheden:

PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres eenvoudig en snel betalen.
Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in productie nemen.

 

Kredietkaarten:

  

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online veilig betalen.

American Express is één van de bekendste merken ter wereld. Houders van een American Express creditcard van over de hele wereld kunnen met deze kaart veilig online betalingen uitvoeren.

 

Bankkaarten:
 

Met Bancontact en Maestro betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart en bankbeveiling. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode.Ideal

Met iDEAL QR kunnen onze toenemende Nederlandse klanten hun aankopen betalen via een QR code via hun eigen online bankomgeving. Het is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. 

 

Bankoverboeking

 

SEPA vooraf overboeken is een gegarandeerde betaalmethode die internationaal inzetbaar is. CardGate houdt in de gaten of de betaling binnen is. Zodra je betaalt hebt, worden we op de hoogte gebracht, zodat de bestelling verstuurd kan worden. Indien u dus betaald met een bankoverschrijving wordt uw order pas verzonden vanaf het moment wij het volledige bedrag hebben ontvangen op onze rekening. Gelieve hier rekening mee te houden AUB


Betaling op factuur

Bij betaling op factuur kan je niet online betalen. Er wordt altijd een factuur opgemaakt en meestal direct bij de bestelling. Betaling op factuur betekent dat de betaling moet overgeschreven worden binnen de 5 werkdagen, dus voordat het product wordt verzonden. ENKEL openbare instellingen kunnen betalen op 30 dagen factuurdatum.


Cash

Alhoewel afhaling (na afspraak) niet meer standaard is voorzien, kan je als leveradres ITPrint opgeven en het daar komen afhalen maar betaling bij afhaling is niet meer mogelijk. Gelieve daarom uw betaling online te doen of via overschrijving en eventueel uw betalingsbewijs mee te brengen bij afhaling!