Afsprakenkaartjes - Afsprakenkaarten

Afspreken doe je met afsprakenkaartjes van ITPrint

Afsprakenkaartjes helpen uw klanten op een eenvoudige en praktische manier hun afspraken bij te houden.

Kom nu professioneel voor de dag door afsprakenkaarten te bestellen en uit te delen aan jouw (potentiële) klant. Want niemand vergeet een afspraak met jou wanneer jij een afsprakenkaart overhandigt met jouw eigen logo, slogan of tekst.

Wil je andere papiersoorten of formaten kijk dan bij visitekaartjes of flyers!

Je kan je eigen bestand opladen of online ontwerpen of bestaande ontwerpen aanpassen!

Mogelijke verschillende papiersoorten:

Biotop naturel

 • Dit is een papier dat gemaakt wordt van de houtresten uit zagerijen. Het is nauwelijks te onderscheiden van normaal papier, hoewel het iets minder wit is.

Houtvrij mat mc

 • Tweezijdig gestreken papier met een matte uitstraling. Door de gladde structuur is het papier erg geschikt om afbeeldingen weer te geven. Het papier is ook geschikt voor verschillende soorten afwerkingen.
 • ‘Houtvrij’ betekent dat de lignine uit het papier verwijderd is. Lignine is een soort hars die papier normaal gesproken laat vergelen.
 • LET OP! Je kan ze niet bestempelen of beschrijven.

Houtvrij natuurkarton

 • Een stevig papier dat gemaakt is van hout dat uit duurzaam beheerde bossen is verkregen. Houtvrij natuurkarton wit is een veelzijdig materiaal.
 • ‘Houtvrij’ betekent dat de lignine uit het papier verwijderd is. Lignine is een soort hars die papier normaal gesproken laat vergelen.
 • LET OP! Bij een gevouwen product leveren we dit materiaal  gerild, niet gevouwen.

ECO papier

 • Dit is een gerecyclede papiersoort met een gebroken witte kleur. Je huisstijl komt er perfect op tot zijn recht. En dan heb je ook nog eens oog voor het milieu! Je kunt ook rekenen op een goede kwaliteit: ECO is een extra zwaar papiersoort.
 • Geschikt om door een standaard laserprinter te halen en beschrijfbaar
   

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Standaard formaat

Aan te leveren formaat 91x61mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Maak uw keuze

 • Standaard

  85 X 55 mm

Materiaal

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Hoeken

Prijzen en oplages