Akoestische hexagons van gerecycleerde spijkerbroeken

 

Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met AcousticPro® hexagons.

Dit is een razend populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon.

Wat onze AcousticPro® hexagon zo uniek maakt? De geluiddempende eigenschap waardoor de panelen de akoestiek in de ruimte verbetert. Ideaal voor in het interieur van een kantoor, kantine of bij je thuis.

De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Meer info vind je in de TAB 'Testresultaten'

Panelen met hoge geluidsabsorptie

Bij de AcousticPro® panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal.

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

De akoestische print is voorzien van een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten.

Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee. Je hebt de keuze uit een wit of een zwart frame.

Verbetert de akoestiek

AcousticPro® absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt. Meten is weten! Daarom voerde een gecertificeerd bedrijf een onderzoek uit zodat jij precies weet wat AcousticPro® bijdraagt aan de akoestiek. Goed om te weten: een absorptiewaarde is verdeeld tussen 0 en 1 die wordt aangeduid met een α-waarde. Waarde 0 is vergelijkbaar met een ruimte waar geen geluidsoplossingen staan en het dus erg galmt. Waarde 1 is het beste: deze waarde kun je vergelijken met een open raam waar al het geluid in verdwijnt. Door de samenstelling van het frame heeft een hexagon een α-waarde van 0,65.

Ontwerpen, bestellen en combineren maar

Hexagons aan de muur, je ziet ze steeds vaker in de woonbladen, social media en in interieurprogramma's op televisie. Met hexagons creëer je een unieke collage die je klant helemaal zelf samenstelt. Hexagons zijn perfect te combineren, dus laat je creativiteit gaan. Combineer bijvoorbeeld teksten met full colour foto's. Allemaal in dezelfde stijl, of juist helemaal verschillend. Het allerleukste: je breidt eenvoudig de collage uit met nieuwe herinneringen. Verkrijgbaar in drie formaten: 60, 100 en 140 cm.

 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Specificaties

  • Printtechniek: Sublimatie
  • Materiaal frame: Basic: Zwart of wit aluminium
  • Dikte fram: eBasic: 3 cm
  • Plaatmateriaal: Hardboard geperforeerd
  • Dikte plaat: 3,2 mm
  • Akoestisch materiaa: l100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken
  • Akoestische waarden (AW): Basic: 0,65
  • Formaten: 60, 100 en 140 cm
  • Binnen/buiten: Binnen

Testresultaten van deze akoestische panelen bij gemiddelde spraakfrequentie (α-waarde van 0,65)

*Dit is een merkbare indicatie. Om precies te voldoen aan een bepaalde nagalmtijd is het belangrijk om een geluidsmeting te laten doen door een erkend geluidsinstituut.

Montagehandleiding

Download hier de montagehandleiding voor het gekozen materiaal:

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Akoestische hexagon 60 x 52 cm

Aan te leveren formaat 620 x 540 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Akoestische hexagon 100 x 86,60 cm

Aan te leveren formaat 1000 x 8860 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Akoestische hexagon 140 x 121,20 cm

Aan te leveren formaat 1400 x 1232 mm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces weggesneden!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message