Enveloppen

ITPrint is specialist op het gebied van bedrukte enveloppen!

ITPrint kan enveloppen leveren van eenvoudige onbedrukte enveloppen tot bedrukte enveloppen die perfect passen bij uw brieven en facturen.

Onze bedrukte enveloppen van 90 tot 120gr hebben standaard een striplocksluiting en zijn verkrijgbaar met of zonder venster.

Er is keuze uit verschillende formaten, onbedrukt, bedrukt met afloop (3-zijden) in één kleur of fullcolor en zelfs dubbelzijdig.

Aanleveren ontwerp

Let op:

• Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in het grijperwit (11 mm).

• Bij grijperswit boven moet er rekening worden gehouden met de opmaak onder op de envelop. Door het klapperen van de envelop is er meer risico op niet sluitend drukwerk.

De voorkeur voor de plaatsing van het grijperwit gaat uit naar de rechterkant van de envelop. Afhankelijk van uw ontwerp wordt een andere grijperszijde genomen, indien mogelijk!

EA5/6

Aan te leveren formaat 226 x 116 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA56_zonder venster: PDF PSD

EA56_venster-links-lasergeschikt bankpost-wit-FSC: PDF PSD

EA56_venster-links-lasergeschikt-biotop-naturel-FSC: PDF PSD

EA56_venster-links-lasergeschikt-wit_naturel: PDF PSD

EA56_venster-rechts-lasergeschikt bankpost-wit-FSC: PDF PSD

EA56_venster-rechts-lasergeschikt-biotop-naturel-FSC: PDF PSD

EA56_venster-recht-lasergeschikt-wit_naturel: PDF PSD

 

EA5

Aan te leveren formaat 226 x 162 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA5_zonder_venster: PDF PSD

EA5_venster-links: PDF PSD

EA5_venster-rechts: PDF PSD

 

EA4

Aan te leveren formaat 226 x 318 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA4_zonder_venster: PDF PSD

EA4_venster-links: PDF PSD

EA4_venster-rechts: PDF PSD

 

C5/6

Aan te leveren formaat 235 x 120 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C56_zonder_venster: PDF PSD

C56_venster_links_bankpost_wit_FSC: PDF PSD

C56_venster-links-biotop-naturel_FSC: PDF PSD

C56_venster_rechts_bankpost_wit_FSC: PDF PSD

C56_venster-rechts-biotop-naturel_FSC: PDF PSD

 

C5

Aan te leveren formaat 235 x 168 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C5_zonder_venster: PDF PSD

C5_venster-links: PDF PSD

C5_venster-rechts: PDF PSD

C4

Aan te leveren formaat 235 x 330 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C4_zonder_venster: PDF PSD

C4_venster-links: PDF PSD

C4_venster-rechts: PDF PSD

 

EB4

Aan te leveren formaat 268 x 377 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EB4_zonder_venster: PDF PSD

 

 

EC4

Aan te leveren formaat 246 x 346 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EC4_zonder_venster: PDF PSD

Maak uw keuze

 • Ea5 / 6

  220 x 110 mm
 • Ea5

  220 x 156 mm
 • Ea4

  220 x 312 mm
 • C5/6

  229 x 114
 • C5

  229 x 162
 • C4

  229 x 324
 • Eb4

  262 x 371 mm
 • Ec4

  240 x 340

Materiaal

Gewicht

Bedrukking

Sluiting

Venster

Prijzen en oplages