Enveloppen

ITPrint is specialist op het gebied van bedrukte enveloppen!

ITPrint kan enveloppen leveren van eenvoudige onbedrukte enveloppen tot bedrukte enveloppen die perfect passen bij uw brieven en facturen.

Onze bedrukte enveloppen van 90 tot 120gr hebben standaard een striplocksluiting en zijn verkrijgbaar met of zonder venster.

Er is keuze uit verschillende formaten, onbedrukt, bedrukt met afloop (3-zijden) in één kleur of fullcolor en zelfs dubbelzijdig.

Aanleveren ontwerp

Let op: Plaats GEEN BEDRUKKING (afbeelding en/of tekst) in het grijperwit (11 mm).

Het grijperwit beslaat 11 mm. Dit deel kan niet bedrukt worden, dus plaats in je ontwerp geen beeld of teksten in dit gebied. Bij de volgende formaten zit het grijperwit altijd aan de bovenzijde:

  • EA5/6 220 x 110
  • C5/6 229 x 114

Bij de overige formaten kan het grijperwit boven, links of rechts geplaatst worden. Afhankelijk van je design kan je dit zelf aanpassen

EA5/6

Aan te leveren formaat 226 x 116 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA56_zonder venster: PDF

EA56_venster-links: PDF

EA56_venster-rechts: PDF

 

EA5

Aan te leveren formaat 226 x 162 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA5_zonder_venster: PDF

EA5_venster-links: PDF

EA5_venster-rechts: PDF

 

EA4

Aan te leveren formaat 226 x 318 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

EA4_zonder_venster: PDF

EA4_venster-links: PDF

EA4_venster-rechts: PDF

 

C5/6

Aan te leveren formaat 235 x 120 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C56_zonder_venster: PDF

C56_venster_links: PDF

C56_venster_rechts: PDF

Belgische versie met blauwe binnenzijde en venster met ronde hoeken

C56_zonder_venster: PDF

C56_venster_links: PDF

C56_venster_rechts: PDF

C5

Aan te leveren formaat 235 x 168 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C5_zonder_venster: PDF

C5_venster-links: PDF

C5_venster-rechts: PDF

 

C4

Aan te leveren formaat 235 x 330 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

C4_zonder_venster: PDF

C4_venster-links: PDF

C4_venster-rechts: PDF

 

EB4

Aan te leveren formaat 268 x 377 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

EB4_zonder_venster: PDF

 

 

EC4

Aan te leveren formaat 246 x 346 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

EC4_zonder_venster: PDF

 

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message