Losbladig binnenwerk 

Losbladig binnenwerk geeft je de mogelijkheid om uitgebreid te variëren en unieke ontwerpen aan te leveren binnen één bestelling.!

Soms wil je je huidige documenten vernieuwen of heb je meerdere vellen papier nodig met verschillende bedrukking. Bijvoorbeeld omdat je jouw cursusmateriaal wil uitbreiden met een aantal nieuwe vellen of een compleet nieuwe set wil maken. Losbladig binnenwerk is hier perfect voor! Het voorkomt dat je alles opnieuw moet drukken. Je vervangt simpelweg de gewenste pagina’s voor nieuwe. Hiermee bespaar je jezelf een hoop werk en kosten! Losbladig binnenwerkt drukken doe je bij ITPrint!

Losbladig binnenwerk is perfect voor cursusdocumenten of prijslijsten maar ook voor tal van andere toepassingen. Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk waardoor jouw drukwerk altijd een passende uitstraling heeft! Zoals rondhoeken, voor de finishing touch. Of boorgaten, zodat je jouw losbladig binnenwerk gemakkelijk in een ringband stopt.

Ook andere papiersoorten zijn op aanvraag mogelijk!

Een overzicht van de papiersoorten:

Gesatineerd mc

 • Op het gladde, glanzende oppervlak van deze populaire papiersoort komen kleuren en fotodetails goed uit. Reclamemateriaal en glossy's worden vaak gedrukt op gesatineerd papier.

  Voordeel: een goede keuze voor drukwerk met veel afbeeldingen.

  Goed om te weten: de sterke lichtweerspiegeling kan de leesbaarheid beïnvloeden.

Silk mc

 • Het zijdematte oppervlak van deze papiersoort zorgt voor een goede tekstweergave en geeft drukwerk een zachte uitstraling.

  Voordeel: afbeeldingen komen goed uit op deze papiersoort.

  Goed om te weten: zonder beschermlaag, zoals laminaat, is deze papiersoort gevoelig voor krassen en smetten. Het materiaal is alleen beschrijfbaar met een balpen.

Houtvrij offset

 • Met zijn enigszins ruwe oppervlak en uitstekende beschrijfbaarheid is houtvrij ongestreken papier een populaire keuze voor allerlei soorten drukwerk. Hvo offset heeft een minder hoge witheid dan hvo offset natuurkarton.

  Voordeel: verkrijgbaar in veel verschillende gramgewichten.

  Goed om te weten: kleuren ogen iets matter door de open structuur van het papier.

Houtvrij offset natuurkarton

 • Dit zeer compacte, sterk samengeperste materiaal bevat weinig lucht en voelt stug aan. In tegenstelling tot veel andere kartonsoorten bestaat natuurkarton uit één laag. Hvo offset natuurkarton heeft een hogere witheid dan hvo offsetpapier.

  Voordeel: het stevige, gladde oppervlak van deze papiersoort is goed te beschrijven.

  Goed om te weten: door de hoge papierdichtheid duurt het langer voordat de bedrukking droog is.

YUPOBlue scheurvast en waterproof

 • Dit sterke materiaal is waterbestendig en scheurt niet. Hierdoor is YUPOBlue® opgewassen tegen de meest extreme (weers)omstandigheden.

  Voordeel: geschikt voor vochtige ruimtes, zelfs sauna’s en zwembaden.

  Goed om te weten: omdat het hier om een kunststof gaat kan het materiaal gaan deformeren tijdens het printen waardoor er registerproblemen kunnen ontstaan.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

A3

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A4

Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

dfdfsdf

 

A5

Aan te leveren formaat 154 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5 large

Aan te leveren formaat 111 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A6

Aan te leveren formaat 111 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A7

Aan te leveren formaat 80 x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A7 large

Aan te leveren formaat 56 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A8

Aan te leveren formaat 58 x 80 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré L

Aan te leveren formaat 210 x 210 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré M

Aan te leveren formaat 154 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré S

Aan te leveren formaat 104 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Din large

Aan te leveren formaat 104 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message