Beachvlaggen - Beachflags

 
  • grondboor

  • grondpen

  • kruisvoet

  • watertank

Beachvlaggen - Beachflags

Laat een frisse wind door je beachvlag wapperen, de ideale manier om de aandacht te trekke

De beachvlag is een echte trendy vlag en dé perfecte blikvanger voor uw evenement, promotionele actie, beurs, sportevent, sponsoringsactiviteit… 

De beachvlag is compleet afgewerkt met stevige dubbelgestikte zoom rondom en kopband (wit of zwart) aan mastzijde met onder een bevestigingshaak en wordt standaard geleverd met tas en grondpen. Ideaal voor buitenevenementen! Beachvlaggen zijn 90% doorschijnend. Je boodschap is dus van beide zijden goed zichtbaar.

Er zijn 3 modellen:

  • Small 80,3 x 165 cm - hoogte van de vlag inclusief stok: 205 cm
  • Medium 80,3 x 245 cm - hoogte van de vlag inclusief stok: 310 cm
  • Large 80,3 x 350 cm - hoogte van de vlag inclusief stok: 415 cm

Let op!
Levensduur van 3 tot 4 maanden, tot windkracht 6! Voor een langere levensduur is het verstandig de beachflag binnen te halen bij windkracht 6 of hoger.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 25 mm afloop, dus een bestand dat 50 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Small 80,3 x 165 cm

Aan te leveren formaat 85,3 x 170 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om te kunnen naaien. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 25 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Medium 80,3 x 245 cm

Aan te leveren formaat 85,3 x 250 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om te kunnen naaien. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 25 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Large 80,3 x 350 cm

Aan te leveren formaat 85,3 x 355 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om te kunnen naaien. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 25 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

Formaat

Vlaggensysteem en Afwerking

Extra Opties Vlag

Prijzen en oplages