Brochures - Magazines - Boekjes geniet 

ITPrint kan deze leveren aan de beste prijs. De meest verkochte combinaties staan nu online! 

Een geniete brochure of magazine wordt netjes gebonden met 2 nietjes in de rug.

Deze brochures worden in full-colour bedrukt op diverse hoogwaardige papiersoorten en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met of zonder selfcover en dit vanaf 8 tot 64 pagina's. Meestal wordt Houtvrij Gesatineerd Mc 135 grams genomen.

Een overzicht van de papiersoorten:

Houtvrij gecoat glanzend mc

 • Een mooi effen, glanzend papier - Heel geschikt voor full color bedrukking - De meest gebruikte papiersoort voor brochures

Houtvrij gecoat mat mc

 • Gladde papiersoort met een matte toplaag - Heel geschikt voor full color bedrukking

Gerecycleerd papier

 • Papier gemaakt van 100% hergebruikt papier. De vezelstructuur is duidelijker te zien. Het papier is iets grijzer en heeft een warmere uitstraling.

Biotop naturel

 • Is een papier dat gemaakt wordt van de houtresten uit zagerijen. Het is nauwelijks te onderscheiden van normaal papier, hoewel het iets minder wit is.

Viltmarkering wit

 • Dit doet je misschien direct aan waterverven denken. Maar het is een te gekke drager van bedrukking! Met de wolkerige structuur van dit papier maak je one-of-kind uitingen en geef je jouw zaak een unieke uitstraling op wit gestructureerd papier

Houtvrij offset

 • Is een ongestreken papier met een ruw oppervlak. Dat ruwe karakter geeft dit papier zijn geheel eigen, stoere uitstraling. Ook maakt die kwaliteit dit papier erg geschikt voor belijming.

Kraft

 • Hét papier voor alle unieke, hippe en eigenzinnige ondernemers, acties of momenten. Met drukwerk op kraftpapier ben je verzekerd van originaliteit. Het papier heeft een natuurlijke uitstraling. Let op: bij het bedrukken van gekleurde papiersoorten komen de kleuren anders uit. Bij bedrukking op gekleurde materialen wordt geen dekwit gebruikt

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Bestanden voor brochures/magazines moeten aangeleverd worden als p01, p02, p03 .... en kunnen worden aangeleverd in JPEG of in PDF. Kies bij voorkeur altijd certified PDF/X-1a:2001 met als kleurprofiel Coated Fogra 27

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

A4

Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

dfdfsdf

 

A4 liggend

Aan te leveren formaat 303 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5

Aan te leveren formaat 154 x 216 mm. Hous dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5 liggend

Aan te leveren formaat 216 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A6

Aan te leveren formaat 111 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A6 liggend

Aan te leveren formaat 154 x 111 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré XL

Aan te leveren formaat 246 x 246 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré L

Aan te leveren formaat 210 x 210 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré M

Aan te leveren formaat 154 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Carré S

Aan te leveren formaat 104 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Din large

Aan te leveren formaat 104 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Din large liggend

Aan te leveren formaat 216 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Kies het eindformaat

 • A4

  210 X 297 mm
 • A4

  297 X 210 mm
 • A5

  148 X 210 mm
 • A5

  210 X 148 mm
 • A6

  105 X 148 mm
 • A6

  148 X 105 mm
 • Vierkant XL

  240 x 240 mm
 • Carré L

  210 X 210 mm
 • Carré M

  148 X 148 mm
 • Carré S

  98 X 98 mm
 • Din Large Staand

  98 X 210 mm
 • Din Large Liggend

  210 X 98 mm

Materiaal

Gewicht

Aantal pagina's inclusief cover

Kies de cover (omslag)

Afwerkingsoptie

Binding

Prijzen en oplages