Werfdoeken - Hekwerkbanner -  Heras hek - Herasdoek

 
 • Ontwerp 1

 • Ontwerp 2

 • Ontwerp 3

 • Ontwerp 4

 • Ontwerp 5

Een werf zonder werfdoeken is ondenkbaar en het zijn de ideale communicatiedrager voor uw reclame.

ITPrint, specialist in het leveren van werfdoeken (HERAS) aan de beste prijzen en met snelle leveringstermijnen. Ontwerp zelf of gebruik een basisontwerp!

Werfdoeken worden bijna altijd gemaakt in geperforeerde winddoorlatende meshdoek. Door de perforatie is meshdoek licht doorschijnend en winddoorlatend zodat het sterke winden kan trotseren. Meshdoeken wordt gebruikt voor o.a. werfdoeken (HERAS hekken) ...... voor bouwwerven en evenementen.

Onze werfdoeken op mesh (winddoorlatend) van 260g of PVC Frontlit 510g worden full color bedrukt met UV bestendige inkt, omgezoomd en afgewerkt met ringen om de 50 of 30 cm, zodat u het stevig vast kunt maken aan het hekwerk.

We hebben standaard 3 formaten:

 • 210 x 90 cm (klein maar fijn... Een werfdoek hoeft niet altijd groot of duur te zijn. Netjes bekend maken van wie deze werf is... met een mooi logo of een leuke foto. Het kan allemaal!)
 • 300 x 150 cm (werfdoeken op dit formaat kunnen ook perfect op een Heras hek geplaatst worden en zijn hierdoor een ideale reclamedrager!)
 • 340 x 175 cm (werfdoeken op het formaat van een heras hek zijn een ideale reclamedrager!)

Je kan in de winkelwagen een eigen ontwerp aanleveren, een ontwerp online maken of voor de doeken van 300x150cm of 340x170cm één van onze ontwerpen kiezen en eventueel aanpassen

Aanleveren ontwerp (meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Werfdoek 210 x 90 cm

Aan te leveren formaat 212 x 92 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Werfdoek 300 x 150 cm

Aan te leveren formaat 302 x 152 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Werfdoek 340 x 175 cm

Aan te leveren formaat 342 x 177 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

 • Werfdoek 210x90cm

 • Werfdoek 300x150cm

 • Werfdoek 340x175cm

Materiaal

Afwerking

Ontwerp

Levertijd

Prijzen en oplages