Briefpapier - Facturatiepapier

Goed briefpapier is de basis van je huisstijl.

Ons standaard briefpapier is 90 grams Lasergeschikt bankpost wit papier. Dit is ook meteen de meest bestelde papiersoort door onze klanten.

Voorgedrukte briefpapier wordt gebruikt om al uw bedrijfscommunicatie (briefhoofding, offertes, leveringsbonnen, mailings, facturen...) op af te printen. Natuurlijk printen de meeste printers tegenwoordig al mooi in full color, maar de kost van dat printen is nog altijd relatief duur. Bovendien kan je met voorgedrukt briefpapier je huisstijl mooi doortrekken tot op en over de randen van het papier, wat met de eigen printers niet zal lukken.

We kunnen dit enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukking in full color of met 1 tot 3 PMS kleuren. Bovendien zijn er tal van papiersoorten ter beschikking waaronder er zeker eentje bij uw bedrijf zal passen!

Wij kunnen uw briefpapier leveren in verschillende papiersoorten die allemaal geschikt zijn voor uw laserprinter:

Lasergeschikt bankpost wit

  • Dit papier is herkenbaar aan haar mooie, witte kwaliteit en is de meest bestelde papiersoort in 90 grams.Het is een echte prijstopper!

Lasergeschikt ECO

  • Dit papier is 100% recycled, maar is nog steeds wit van kleur

Lasergeschikt Biotop naturel

  • Het papier is op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden van ‘gewoon’ papier, hoewel het minder wit is dan gewoon bankpost wit. 
  • Het is milieuvriendelijke kwaliteit doordat het wordt gemaakt van afvalhout en dit zonder bleekmiddel. Hierdoor krijgt biotop zijn typische crème, lichtgele uitstraling

Lasergeschikt vergé wit of naturel

  • Het papier heeft een mooie textuur die je echt eens met je vingertoppen moet ervaren
  • Lasergeschikt vergé naturel is bijna hetzelfde als de witte variant. Het belangrijkste verschil is dat dit naturelpapier niet extra gebleekt is. Dat geeft het papier een warmere kleur wit.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

A4

Aan te leveren formaat 216x303mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5

Aan te leveren formaat 154x216mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message