Placemats textiel 

Textiel placemats bedrukken voor uw horecaonderneming!

Deze A3 placemats worden via sublimatie gedrukt op 280 g/m² PES Outdoor

PES Outdoor is ons meest duurzame doek. Het materiaal is gemaakt van 100% polyester, bevat geen PVC en is recyclebaar.

Dit polyester doek heeft een water- en vuilafstotende finish en is daarmee geschikt voor zowel buiten als binnen. Door de hoge trek- en scheurkracht is PES Outdoor zeer slijtvast. Het materiaal is licht van gewicht en dus makkelijk te verwerken.

Dankzij de matte textiel uitstraling schittert het materiaal niet.

Bovendien kan je PES Outdoor strijken. Gebruik hiervoor een doek over de print voor bescherming en gebruik de wolstand van je strijkijzer.

De placemat krijgt een zoom van 1 cm. Deze zoom zorgt voor extra versteviging van de print. Houd in je design rekening met de zoom door geen belangrijke teksten en afbeeldingen niet te dicht op de rand te plaatsen. 

Specificaties:

  • Samenstelling: 100% polyester (PES)
  • Gewicht: 280 g/m²
  • Printtechniek: Sublimatie
  • Brandcertificaat: Ja
  • PVC-vrij: Ja
  • OEKO-TEX® gecertificeerd: Ja
  • Formaat: A3 liggend

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

A3 liggend

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message