Stickers (klein variabel formaat)

Je ontvangt deze digitaal geprinte stickers los.

Hierdoor kun je ze makkelijk uitdelen of ergens los bij doen. 

Voor de losse stickers snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. Je bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.

  • Minimale printbreedte: 2,5 cm
  • Maximale printbreedte: 25 cm

MATERIAALSOORTEN:

  • Witte folie (pp): witte, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten.
  • Transparante folie (pp): transparante, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten.
  • Papier: mat of glans met permanente lijmlaag en FSC-keurmerk. 'Papier mat' is Scheur- en beschrijfbaar. 'Papier glans' is alleen scheurbaar. Beide zijn alleen geschikt voor binnen.

OPGELET!

  • Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende toepassingen.
  • Als je kiest voor transparante stickers blijft het wit van uw ontwerp transparant in het eindresultaat.
  • Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Wens je een standaard formaat! Kijk dan ook bij Stickers (klein vast formaat) omdat dit eenvoudiger is en vaak ook goedkoper!

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

PS. Wit in je ontwerp wordt transparant bij transparante stickers tenzij er een witte tussen laag wordt geprint

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message