Doordrukblokken - Doorschrijfblokken - Doordruksets - Doorschrijfsets

Laat gepersonaliseerde doordrukblokken drukken en laat jouw logo opvallen, elke keer wanneer er een bon wordt uitgeschreven!

Kom professioneel voor de dag met uw gepersonaliseerde doorschrijfblokken, gedrukt door ITPrint.

Laat jouw doordruksets lijmen in blokken van 25 of meer en bepaal zelf het aantal doorslagvellen en de kleur. De doordruksets van ITPrnt zijn goedkoop en daarmee hét bewijs dat je voor kwaliteit nooit teveel hoeft te betalen!

Specificaties:

  • Bedrukking t/m 4 kleuren PMS of full color
  • Optioneel: bedrukking achterzijde met 1 kleur PMS of bij Full colour zwart

Let op: de kleur van de volgvellen heeft invloed op de bedrukking. Wit in het ontwerp van jouw doordruksets zal wegvallen in het eindresultaat.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Bij PMS bedrukking moet de PMS kleur gedefiniëerd zijn in het ontwerp!

A4

Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5

Aan te leveren formaat 154 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A6

Aan te leveren formaat 111 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message