Consumptiekaartjes - Drankkaarten - Zuipkaarten - Koffiekaarten - Rittenkaarten

Een drankkaart voelt bij de klant aan als een promotie en een service.

On­der­tussen doet u als zaakvoerder een gouden zaak, want de klanten heb­ben op voorhand betaald.

Maar de consumptiekaart heeft nog een voordeel. Iemand met 5 concumpties op zijn kaart kan die kaart bv. verliezen of hij kan een tijdje wegblijven. Wel, die 5 andere pintjes zijn 100 % betaald en worden misschien nooit ge­tapt ? U kunt het vergelijken met de bonnetjes die mensen meenemen naar huis na een fuif. Pure winst ! Het overwegen waard dus, die zuip­kaart !

Wil je andere papiersoorten of formaten kijk dan bij visitekaartjes of flyers! Genummerde drankkaarten vind je bij inkomkaarten!

We hebben ook dranbonnen op vel of drankstroken!

Je kan je eigen bestand opladen of online ontwerpen of bestaande ontwerpen aanpassen!

Mogelijke verschillende papiersoorten:

Houtvrij mat mc

  • Tweezijdig gestreken papier met een matte uitstraling. Door de gladde structuur is het papier erg geschikt om afbeeldingen weer te geven. Het papier is ook geschikt voor verschillende soorten afwerkingen.
  • ‘Houtvrij’ betekent dat de lignine uit het papier verwijderd is. Lignine is een soort hars die papier normaal gesproken laat vergelen.
  • LET OP! Je kan ze niet bestempelen of beschrijven.

Houtvrij natuurkarton

  • Een stevig papier dat gemaakt is van hout dat uit duurzaam beheerde bossen is verkregen. Houtvrij natuurkarton wit is een veelzijdig materiaal.
  • ‘Houtvrij’ betekent dat de lignine uit het papier verwijderd is. Lignine is een soort hars die papier normaal gesproken laat vergelen.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Standaard formaat

Aan te leveren formaat 91x61mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Maak uw keuze

  • Standaard

    85 X 55 mm

Materiaal

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Hoeken

Prijzen en oplages