Stickers op vel - Stickervellen

Stickervellen kunnen eenvoudig opgeborgen en verdeeld worden !

Afhankelijk van je gewenste toepassing, kun je kiezen uit twee verschillende samenstelling stickervellen.

Wanneer je een enkel ontwerp graag ‘gerepeteerd’ op een vel wilt ontvangen, kies je voor een stickervel met vast formaat. Hierbij plaatsen wij jouw ontwerp zo vaak en gunstig mogelijk op een vel van 26,5 x 33,3 cm. Het aantal stickers op een vel is dus afhankelijk van de grootte van jouw sticker.

Wil je je eigen formaat stickervel bepalen en daarbij het gehele bestand zelf op kunnen maken, kies dan voor een ‘Vrije vorm' en ’Meerdere contouren'. Hierbij kun je zelf het gehele bestand opmaken. Dit kun je doen tot een maximum van 21 x 30 cm. Deze vellen worden geleverd met een iets dikker schutvel (backing) dan de andere variant geleverd, om kromming van het vel tegen te gaan.

Soorten stickermateriaal:

 • Witte folie (pp): witte, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten. 
 • Papier: mat of glans met permanente lijmlaag en FSC-keurmerk. 'Papier mat' is scheur- en beschrijfbaar. 'Papier glans' is alleen scheurbaar. Beide zijn alleen geschikt voor binnen.
 • Transparante folie (pp): transparante, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten.

Let op! Ondanks de permanente lijmlaag zijn deze stickers alleen voor kortlopende promoties bedoeld

Resolutie van 812 dpi

Gepersonaliseerde stickervellen met de hoogst mogelijke drukkwaliteit en korte levertijden, wie wil dat nou niet? Voor onze printers gebruiken we HP Indigo 6900 LEP-technologie, een printtechniek met zeer kleine inktdeeltjes voor een uniforme glans en een scherpe afbeelding.

Kies uit vier materialen

Je bestelt stickervellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Nadat jouw stickers zijn geprint, begint het snijden op de razendsnelle lasersnijder. We snijden de stickers kisscut: door de sticker tot de backing en maken vellen van 33,3 x 26,5 cm.

Extra bescherming door een laminaat

Geef jouw stickervellen een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. We bieden daarnaast ook de keuze voor een UV-werend laminaat. Het UV-werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Geen stansmeskosten door lasersnijden

Wat een gemak! Wij bepalen de meest gunstige indeling op het vel voor jou. Bovendien krijg je jouw stickers op vel al vanaf oplage 1 geleverd.

Let op: Het kan voorkomen dat je ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Specificaties:

 • Materiaal: Mat papier, Glans papier, Witte folie en Transparante folie
 • Printtechniek: LEP-technologie
 • Maximale printbreedte: 30 cm
 • Maximale printhoogte: 26 cm
 • Lijmlaag: Permanent. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende promoties.
 • Afwerking: Schoon- en contoursnijden op vellen van 33,3 x 26,5 cm. De folie krijgt glans of mat laminaat.
 • Binnen/buiten: Binnen en buiten. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor binnen.
 • Extra: De minimale afname voor dit product is 0,5 m2. Dit zijn ongeveer zeven vellen.
  Eén beeld per order.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm of meerdere ontwerpen op één vel, 21x30cm (aan te leveren 23x32cm) maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message