Dropvlaggen - Dropflags 

 
  • grondboor

  • grondpen

  • kruisvoet

  • watertank

  • watervulbare band

  • band met kruisvoet

Dropvlaggen - Dropflags

Dropvlaggen hebben een opvallende druppelvorm en worden zeer vaak toegepast voor het aankondigen van promoties of gewoon als opvallend uithangbord bij winkels.

Dropvlaggen zijn ideaal voor buitenevenementen maar door het kleine formaat ook ideaal voor binnen! Doordat de hengel het vlaggendoek spant hebben dropvlaggev een strakkere uitstraling dan beachvlaggen. Dropvlaggen zijn 90% doorschijnend. Je boodschap is van beide zijden goed te zien. Enkelzijdig full color bedrukt.

Ze worden standaad geleverd met tas en grondpen

Er zijn 2 modellen:

  • Small 87 x 190 cm - hoogte van de vlag inclusief stok: 235 cm
  • Medium 87 x 245 cm - hoogte van de vlag inclusief stok: 290 cm

Let op!

Levensduur van 3 tot 4 maanden, tot windkracht 6! Voor een langere levensduur is het verstandig de beachflag binnen te halen bij windkracht 6 of hoger.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 25 mm afloop, dus een bestand dat 50 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Small 87 x 190 cm

Aan te leveren formaat 92 x 195 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om te kunnen naaien. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 25 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Medium 87 x 245 cm

Aan te leveren formaat 92 x 250 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om te kunnen naaien. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 25 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

  • Dropflag

Formaat

Vlaggensysteem en Afwerking

Extra Opties Vlag

Prijzen en oplages