Immoborden - Makelaarsborden - V-borden 

Met onze opvallende stevige immoborden zal uw pand snel verkocht of verhuurd zijn!

Immoborden of ook raamborden of V-borden genoemd, worden vervaardigd uit stevige maar uiterst lichte golfpolypropyleen kanaalplaten van 3,5 mm

Elk immobord wordt kant en klaar aangeleverd met dubbelzijdige kleefband voor makkelijke bevestiging op gladde oppervlakten en zijn standaard voorzien van voorgesneden plooilijnen en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting wat resulteert in dubbele sterkte.

Waarom nog met zeefdruk werken als full color kan voor dezelfde prijs. Dan val je pas op! 

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Immobord standaard 2 x 50 (b) x 70 (h) cm staand

Aan te leveren formaat 102 x 72 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling! Links en rechts ook 3cm vrijhouden voor de vouw met tape.

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Immobord 2 x 70 (b) x 50 (h) cm liggend

Aan te leveren formaat 142 x 52 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling! Links en rechts ook 3cm vrijhouden voor de vouw met tape.

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Immobord groot 2 x 70 (b) x 100 (h) cm staand

Aan te leveren formaat 142 x 102 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling! Links en rechts ook 3cm vrijhouden voor de vouw met tape.

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

  • Immoborden staand

    2x50x70cm
  • Immoborden staand

    2x70x100cm
  • Immoborden liggend

    2x70x50cm

Ontwerp

Prijzen en oplages