Cadeaubonnen

Een cadeaubon in je eigen huisstijl, het komt altijd professioneler over!

Bij ons kun je cadeaubonnen drukken met je eigen ontwerp. Zorg dat je altijd cadeaubonnen, waardebonnen of tegoedbonnen hebt klaarliggen in je winkel of zaak om al je klanten te kunnen helpen aan een passend cadeau.

Wij kunnen uw cadeaubonnen leveren in verschillende papiersoorten. Als je standaard papiersoorten wenst kan je kijken bij flyers of gevouwen folders

Enkelzijdig gestreken sulfaatkarton

 • Houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton is een gestreken kartonsoort. De buitenzijde is glanzend, waardoor de afbeelding nog meer tot uiting zal komen. De binnenzijde is mat en hierdoor perfect beschrijfbaar.

Extra zacht rood

 • Dit materiaal wijkt af van de standaard en is verkrijgbaar in een warme kleur rood, uitgevoerd op 270 grams papier. De meest bijzondere kaart die erbij is en voelt extra zacht aan.
 • Let op: Bij het bedrukken van gekleurde papiersoorten komt de kleur anders uit.

Felt Mark Wit (viltmarkering wit)

 • Als je dit papier ziet denk je misschien direct aan waterverven. Maar het is een te gekke drager van bedrukking! Met de wolkerige structuur van dit papier maak je one-of-kind uitingen en geef je jouw zaak een unieke uitstraling op wit gestructureerd papier
 • 350 grams papier

Ice Silver Metallic

 • Is een witte kartonsoort met een parelmoeren glans aan beide zijden. Een chique papier dat in elke uiting opvalt.
 • Wit papier met een metallic glans
 • 300 grams sprankelend metallic papier

Kraft

 • Dit is hét papier voor alle unieke, hippe en eigenzinnige ondernemers, acties of momenten. Met drukwerk op kraftpapier ben je verzekerd van originaliteit. Het papier heeft een natuurlijke uitstraling.
 • Let op: Bij het bedrukken van gekleurde papiersoorten komen de kleuren anders uit.
 • Ongebleekt en niet gecoat
 • 283 grams papier

Metallic goud

 • Ga jij altijd voor goud? Dan is dit jouw papier. Met dit papier creëer jij een luxe boodschap en drukwerk waar je mee thuis kunt komen.
 • Let op: Bij het bedrukken van gekleurde papiersoorten komen de kleuren anders uit.
 • Super goud gekleurd papier
 • 300 grams sprankelend metallic papier

Metallic grijs

 • Maak een onuitwisbare en letterlijk schitterende indruk met het sprankelende Metallic grijs. Dit papier glanst en schittert, hierdoor voelt het luxe aan en geeft het je drukwerk een unieke uitstraling.
 • Let op: Bij het bedrukken van gekleurde papiersoorten komen de kleuren anders uit.
 • Stijlvol grijs gekleurd papier
 • 300 grams sprankelend metallic papier

Metallic ice goud

 • Is met witgoud onder het papier. Dit oogverblindend sprankelende en super stevige papier is wit met een gouden glans. Perfect voor al je luxe drukwerk, feestelijke boodschappen en memorabele momenten.
 • Wit papier met een warme metallic glans
 • 300 grams sprankelend metallic papier

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Eindformaat A5 (148 x 210 mm)

A5 staand of liggend ongevouwen

Aan te leveren formaat 154 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A4 liggend (296 x 210 mm) luikvouw naar A5 staand (148 x 210 mm) (6-zijdig)

Aan te leveren formaat 302 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A4 liggend (297 x 210 mm) vouwen naar A5 staand (148 x 210 mm) (4-zijdig)

Aan te leveren formaat 303 x 216 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Eindformaat A6 (105 x 154 mm)

A6 staand of liggend ongevouwen

Aan te leveren formaat 111 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

A5 liggend (210 x 148 mm) vouwen naar A6 staand (105 x 148 mm) (4-zijdig)

Aan te leveren formaat 216 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Eindformaat Carré M (148 x 148 mm)

Carré M ongevouwen

Aan te leveren formaat 154 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

(296 x 148 mm) vouwen naar Carré M (148 x 148 mm) (4-zijdig)

Aan te leveren formaat 302 x 154 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Eindformaat Din large (98 x 210 mm)

Din large liggend of staand ongevouwen

Aan te leveren formaat 216 x 104 mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

(198 x 210 mm) vouwen naar Din large (99 x 210 mm) (4-zijdig)

Aan te leveren formaat 204 x 216mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Kies materiaalsoort

 • Metallic Ice Goud

 • Enkelzijdig Gestreken Sulfaatkarton

 • Kraft

 • Extra Zacht Rood

 • Felt Mark Wit

 • Ice Silver Metallic

 • Metallic Goud

 • Metallic Grijs

Kies eindformaat

Orientatie

Vouwwijze

Bedrukking

Afwerking

Prijzen en oplages