Home

Werfborden 

 
 • Ontwerp 1

 • Ontwerp 2

 • Ontwerp 3

 • Ontwerp 4

 • Ontwerp 5

Werfborden zijn een must voor iedere bouwfirma, deze maken uw referenties zichtbaar!

ITPrint is gespecialiseerd in het produceren van werfborden aan de goedkoopste prijzen en snelle leveringstermijnen.

Deze golfpolypropyleen borden van 3.5mm worden zeer vaak gebruikt. Onze werfborden worden digitaal full color gedrukt en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting zodat je ze ook op paaltjes kan bevestigen.

We kunnen standaard 4 verschillende formaten leveren:

 • Klein 35 x 50 cm
 • Standaard 50 x 70 cm
 • Middel 70 x 100 cm
 • Groot 100 x 140cm

De kanaalbanen worden steeds horizontaal genomen omwille van de stevigheid. Wil je ze toch anders, laat het ons dan weten!

 

Je kan in de winkelwagen een eigen ontwerp aanleveren, een ontwerp online maken of één van onze ontwerpen kiezen en eventueel aanpassen

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Werfbord klein 35 x 50 cm

Aan te leveren formaat 37 x 52 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Werfbord standaard 50 x 70 cm

Aan te leveren formaat 52 x 72 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Werfbord middel 70 x 100 cm

Aan te leveren formaat 72 x 102 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Werfbord groot 100 x 140 cm

Aan te leveren formaat 102 x 142 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

 • Werfborden klein

  35x50cm
 • Werfborden standaard

  50x70cm
 • Werfborden middel

  70x100cm
 • Werfborden groot

  100x140cm

AFWERKING

ONTWERP

Prijzen en oplages