Home

Kussens voor binnen- of buitengebruik

Kussens zorgen voor gezelligheid, zitcomfort en een compleet gestyled interieur!

Of het nou thuis op de bank is, op het terras van je favoriete café of in de hotel lobby tijdens een zakelijke bespreking, sierkussens zie je overal.

Nieuw is de print op katoen. Voor indoor sierkussens selecteerden wij de fijn geweven stof Pro Cotton Percal. De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op dit mooie, soepele materiaal. De stof is officieel en uitvoerig getest en bevat geen schadelijke stoffen

 

Voor onze Outdoor kussens is het basismateriaal Polyester 220 gr. Deze robuuste doeksoort is waterafstotend en uitwasbaar op 30 graden. Jouw ontwerpen met nog intensere kleuren en haarscherpe prints tot wel 600 dpi!

 

Je hebt de keuze uit maar liefst zes verschillende formaten. Ook is het mogelijk om naast een compleet sierkussen losse hoezen en losse binnenkussens te bestellen. De opening van de hoezen wordt gemaakt met een rits.

 

 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

 

Algemeen: Breedte met extra 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

40x40 cm

Aan te leveren formaat 430 x 840 mm. Houd dus rekening met 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

45x45 cm

Aan te leveren formaat 480 x 940 mm. Houd dus rekening met 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

50x30cm

Aan te leveren formaat 530 x 640 mm. Houd dus rekening met 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

50x50cm

Aan te leveren formaat 530 x 1040 mm. Houd dus rekening met 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

60x40cm

Aan te leveren formaat 630 x 840 mm. Houd dus rekening met 15 mm afloop aan de linker en rechter zijden van uw ontwerp en 20 mm voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

60x60cm

Aan te leveren formaat 630 x 1240 cm. Hou dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw ontwerp en nog 9 cm extra voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message