Home

Zitzakken 

 

Bedrukte zitzakken met eigen ontwerp/print.

Deze zijn perfect voor het decoreren van jouw restaurant, terras, café of strandclub!

Sit down en relax: voor voordelig bedrukte zitzakken zit je bij ons goed! Scherp geprijsd, haarscherp robuust bedrukte zitzak op polyesterstof; waterafstotend en geschikt voor zowel binnen als buiten, heavy use!

 

Onze zitzak is uitermate geschikt voor toepassingen in de horeca en overige plekken van intensief gebruik. Dit textieldoek is waterafstotend en uitwasbaar op 30 graden en de hoezen zijn voorzien van een rits zodat je eenvoudig kan afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Het is ook mogelijk om extra losse hoezen te bestellen.

 

 

 Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Je kan een patroon uitzoeken via de online catalogus van Motiflow en je vermeld dan het Motiflow Design-ID bij de ‘Opmerkingen/kleurverdeling’ van het bestelde product. Let op! Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Ontwerp aanleveren ( meerdere ontwerpen en  Motiflow patronen zijn mogelijk)

 

Algemeen: breedte met 25 mm afloop aan de linker- en rechterzijde van uw ontwerp en 70 mm afloop voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

100 x 140 cm

Aan te leveren formaat 105 x 294 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan de linker- en rechterzijde van uw ontwerp en 70 mm afloop voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

135 x 135 cm

Aan te leveren formaat 140 x 284 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan de linker- en rechterzijde van uw ontwerp en 70 mm afloop voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

135 x 175 cm

Aan te leveren formaat 140 x 364 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan de linker- en rechterzijde van uw ontwerp en 70 mm afloop voor de stikzijde aan de boven- en onderkant!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message