X-banners

 

Steel de show op beurzen, trade shows, events, open-deurdagen met deze opvallende X-banners.

X-banners van ITPrint presenteren al uw visuals op een professionele en aantrekkelijke manier. Het is een klein formaat met een groot effect!

Eenvoudig op te zetten op 3 poten in aluminium en met draagtas.

We hebben 3 verschillende modellen:

 • Small (55x150cm)
 • Medium (60x180cm)
 • Large (80x200cm)

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

X-banner Small 55x150cm

Aan te leveren formaat 92 x 202 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

X-banner Medium 60x180cm

Aan te leveren formaat 62 x 202 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

X-banner Large 80x200cm

Aan te leveren formaat 82 x 202 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Maak uw keuze

 • X-Banner Klein

  55 x 150 cm
 • X-Banner Medium

  60 X 180 cm
 • X-Banner Groot

  80 X 200 cm

Maak uw kezue

Prijzen en oplages