Home

Stickers op rol (variable formaat)

Stickers op rol in alle gewenste vormen!

Stickers op rol zijn bijvoorbeeld handig om snel een kortingsactie op je product te plakken!

Met onze hightech labelprinter printen wij jouw stickers tot 30 cm super voordelig, in hoge resolutie, relatief kleine oplages en in elke gewenste vorm

 

Onze stickers van hoogwaardig materiaal bestel je op zelfklevend papier, fluo papier, witte folie, transparante folie en zilver folie. Nadat jouw stickers zijn geprint op jumbo-rollen van maximaal 30 centimeter breed, begint het snijden op de razendsnelle lasersnijder: We snijden kiss cut: door de sticker tót de backing Daarna worden er rollen van gesneden Kies het gewenste minimum aantal stickers en de rolwikkeling en wij kunnen aan de slag en berekenen het aantal rollen!

 

De stickers zitten op rol van 76mm, minimum formaat is 1cm en maximum formaat is 30cm

 

Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante of zilverfolie*, of één van de twee papiersoorten. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.

SPECIFICATIES:

  • Materiaal: mat papier, glans papier, witte folie, transparante folie en zilver folie
  • Printtechniek: LEP-Technologie
  • Maximale printbreedte: 30 cm
  • Lijmlaag: Permanent met uitzondering van Easy dot; deze is herpositioneerbaar. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende toepassingen.
  • Afwerking schoon- en contoursnijden, levering op rol. De folie krijgt glans of mat laminaat.
  • Binnen/buiten: binnen en buiten, uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor binnen.
  • Extra : stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm.
  • De minimale afname is 25 l/m. 

Let op: Wit in je ontwerp wordt transparant bij transparante stickers tenzij er een witte tussenlaag wordt geprint

Let op: Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

PS. Wit in je ontwerp wordt transparant bij transparante stickers tenzij er een witte tussen laag wordt geprint

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message