Home

Stickers op vel - Stickervellen

Stickervellen kunnen eenvoudig opgeborgen en verdeeld worden !

Afhankelijk van je gewenste toepassing, kun je kiezen uit twee verschillende samenstelling stickervellen.

Wanneer je een enkel ontwerp graag ‘gerepeteerd’ op een vel wilt ontvangen, kies je voor een stickervel met vast formaat. Hierbij plaatsen wij jouw ontwerp zo vaak en gunstig mogelijk op een vel van 26,5 x 33,3 cm.

 

Wil je je eigen formaat stickervel bepalen en daarbij het gehele bestand zelf op kunnen maken, kies dan voor een ‘Variabel formaat vel’. Hierbij kun je zelf het gehele bestand opmaken. Dit kun je doen tot een maximum van 21 x 30 cm. Deze vellen worden geleverd met een iets dikker schutvel (backing) dan de andere variant geleverd, om kromming van het vel tegen te gaan.

Soorten stickermateriaal:

  • Witte folie (pp): witte, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten. 
  • Papier: mat of glans met permanente lijmlaag en FSC-keurmerk. 'Papier mat' is scheur- en beschrijfbaar. 'Papier glans' is alleen scheurbaar. Beide zijn alleen geschikt voor binnen.
  • Transparante folie (pp): transparante, glanzende, PVC-vrije folie met permanente lijmlaag. Waterafstotend en geschikt voor binnen en buiten.

Let op! Ondanks de permanente lijmlaag zijn deze stickers alleen voor kortlopende promoties bedoeld

SPECIFICATIES:

  • Maximale printhoogte: 26 cm
  • Ondanks de permanente lijmlaag zijn de stickers alleen voor kortlopende promoties.
  • Binnen/buiten gebruik, uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor binnen.
  • Waterafstotend wanneer voorzien van laminaat. Papier glans en papier mat zijn niet waterafstotend.
  • Minimale afname bij vast formaat vel: 0,5 m2. Dit zijn ongeveer zeven A4-vellen.
  • Minimale afname bij variabel formaat vel: 0,9 m2. Dit zijn ongeveer veertien A4-vellen.

Let op: Het kan voorkomen dat je ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm of meerdere ontwerpen op één vel, maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de hoeveelheid gegevens, schakel ADBLOCKER uit!)Message