Visitekaartjes gepreegd

 

Een bijzondere toevoeging aan uw visitekaartjes is het pregen!

Pregen is het aanbrengen van reliëf/hoogteverschillen in papier door middel van het persen van een preegstempel. Je kan meerder ontwerpen aanleveren en telkens gebruik maken van dezelfde preegstempel welke meestal het logo van het bedrijf is of een ander terugkerend symbool

Wij drukken uw visitekaartjes in full colour op 400 grams Sulfaatkarton MultiCard® omdat hier het pregen het best tot zijn recht komt.

De kaartjes kunnen we afwerken zoals jij het wenst: matvernis (standaard), UV lak, laminaat (glans of mat) of spot UV

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 3 mm afloop, dus een bestand dat 6 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Let op: voor het maken van de preegstempel hebben we een aparte PDF pagina nodig met wat in diepdruk uitgevoerd moet worden in 100% zwart!

Standaard formaat

Aan te leveren formaat 91x61mm. Houd dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 3 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

 

Maak uw keuze

 • Comfort

  Matvernis
 • Comfort UV

  Voorzijde UV lak
 • Over the Top

  Spot UV lak
 • Prestige

  Mat laminaat
 • Prestige Glossy

  Glans laminaat
 • Prestige Soft Touch

  Soft-touch laminaat

Aantal ontwerpen

Formaat

Bedrukking

Preegstempel

Materiaal

Veredeling

Prijzen en oplages