Home

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen zijn weerbestendige vlaggen die u aan uw gevel kunt bevestigen. Deze vlaggen zijn 90% doorschijnend zodat je boodschap aan beide zijde goed zichtbaar zijn!

Ze vormen een degelijk en plaats besparend alternatief op locaties waar een vlaggenmast niet kan geplaatst worden of onvoldoende tot zijn recht komt.

Deze vlaggen  worden rondom afgewerkt met een gestikte zoom, aan de mastzijde een band met lusje en een koord voor de bevestiging. Ze zijn minstens 6 maanden kleurvast en een levensduur van enkele maanden tot jaren (afhankelijk van het gebruik)

 

Extra voordelig in zeefdruk vanaf 20 stuks

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 25 mm afloop, dus een bestand dat 50 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Gevelvlag 100 x 70 cm

Aan te leveren formaat 105 x 75 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Gevelvlag 150 x 100 cm

Aan te leveren formaat 155 x 105 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Gevelvlag 225 x 150 cm

Aan te leveren formaat 230 x 155 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Gevelvlag 300 x 200 cm

Aan te leveren formaat 305 x 205 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

KIES FORMAAT

 • Gevelvlag

  50 X 100 cm
 • Gevelvlag

  100 X 70 cm
 • Gevelvlag

  225 X 150 cm
 • Gevelvlag

  300 X 200 cm

BEDRUKKING

Prijzen en oplages