Home

Werfdoeken - Hekwerkbanner -  Heras hek

Een werf zonder werfdoeken is ondenkbaar en het zijn de ideale communicatiedrager voor uw reclame.

 

Werfdoeken worden bijna altijd gemaakt in geperforeerde winddoorlatende meshdoek. Door de perforatie is meshdoek licht doorschijnend en winddoorlatend zodat het sterke winden kan trotseren. Meshdoeken wordt gebruikt voor o.a. werfdoeken (HERAS hekken) ...... voor bouwwerven en evenementen.

 

Onze werfdoeken op mesh (winddoorlatend) van 260g of PVC Frontlit 510g worden full color bedrukt met UV bestendige inkt, omgezoomd en afgewerkt met ringen om de 50 of 30 cm, zodat u het stevig vast kunt maken aan het hekwerk.

We hebben standaard 3 formaten:

  • 90 x 210 cm (klein maar fijn... Een werfdoek hoeft niet altijd groot of duur te zijn. Netjes bekend maken van wie deze werf is... met een mooi logo of een leuke foto. Het kan allemaal!)
  • 150 x 300 cm (werfdoeken op dit formaat kunnen ook perfect op een Heras hek geplaatst worden en zijn hierdoor een ideale reclamedrager!)
  • 175 x 340 cm (werfdoeken op het formaat van een heras hek zijn een ideale reclamedrager!)

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

90 x 210 cm

Aan te leveren formaat 92 x 212 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

150 x 300 cm

Aan te leveren formaat 152 x 302 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

175 x 340 cm

Aan te leveren formaat 177 x 342 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces omgeplooid. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's in de zeilringen komen, waardoor deze niet leesbaar kunnen zijn en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • Werfdoek 90x210cm

  • Werfdoek 150x300cm

  • Werfdoek 175x340cm

MATERIAAL

AFWERKING

LEVERTIJD

Prijzen en oplages