Foto op canvasdoek

Een afdruk op canvas is de ultieme vergroting van een digitale foto.

Canvas is een soort schilderij doek, wat een bijzonder effect geeft aan de foto.

Je kunt een canvas gebruiken als decoratie voor uw bedrijf, beursstand of als een cadeau. U kunt kiezen voor een frame van 2cm dik. Of een frame van 4,5cm dik met meer body. Uw canvas staat dan iets verder van de muur, wat een mooi ruimtelijk effect geeft.

Je kunt een canvas gebruiken als decoratie voor uw bedrijf, beursstand of als een cadeau.

Uw foto wordt geprint op de hoogste kwaliteit op een canvas van 350gr/m2 met een mooie matte afwerking! Je kan kiezen  uit een houten frame van 2cm of 4,5cm.

Grotere formaten of aantallen zijn meestal goedkoper bij Foto op canvas (18/39mm)

Aanleveren ontwerp

Algemeen canvas 2 cm: bestandsformaat met 24 mm afloop, dus een bestand dat 48 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Algemeen canvas 4.5 cm: bestandsformaat met 48 mm afloop, dus een bestand dat 96 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Canvas 2 cm

Aan te leveren formaat is eindformaat + 48mm (2 x 24mm snijmarge). Houd dus rekening met 24mm afloop aan alle zijden van uw document waarbij uw ontwerp of foto doorloopt tot aan deze buitenste rand

Canvas 4,5 cm

Aan te leveren formaat is eindformaat + 96mm (2 x 48mm snijmarge). Houd dus rekening met 48mm afloop aan alle zijden van uw document waarbij uw ontwerp of foto doorloopt tot aan deze buitenste rand

Maak uw keuze

  • Klassieke dikte

    2 cm
  • Premium dikte

    4,5 cm

Formaat

Prijzen en oplages