Home

Affiches - Posters

Affiches en posters bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs/kwaliteitsverhouding van België!

 

Posters en affiches drukken worden enkelzijdig full color gedrukt met keuze uit glanzend papier en blueback papier (ook wel affiche papier genoemd).

 

De posters zijn verkrijgbaar in de formaten A4, A3, A2, A1, A0, Abri, B2, B1, B0 en baanaffiches.

 

De meest bestelde variant is de 135 grams glans papier. Door de lichte glans zorgen deze posters voor een uitstekende beeldweergave.

 

Blueback posters hebben een blauwe achterzijde, wat ervoor zorgt dat er moeilijker door de poster heen gekeken kan worden. De grove structuur van deze achterzijde zorgt er bovendien voor dat de poster zich beter hecht aan een lastige ondergrond.

Als u posters buiten gaat gebruiken en/of gaat plakken met lijm, kiest u dan altijd voor Blueback posters.

 

Speciale aandacht kan je trekken met onze neon-fluo poster in de formaten A0, A1, A2, A3 en B2. Ga hiervoor naar deze pagina

Wij kunnen uw affiches - posters leveren in verschillende papiersoorten:

Houtvrij gesatineerd mc

 • Meest bestelde papiersoort
 • 135 grams of 250 grams
 • Glad papier met een enkelzijdige coating
 • Niet geschikt voor printers

Blueback

 • Niet-doorschijnende blauwe achterkant
 • Ideaal voor gebruik op abri's en plakzuilen
 • Superhechtend door lichte ruwing achterzijde

Neon-Fluo papier

 • 90 grams fluoriserend papier
 • Enkel zwart te bedrukken
 • Beschikbare kleuren: geel, rood, groen, oranje en roze.

Fotopapier

 • 190 grams fotopapier
 • Vooral nuttig voor verschillende ontwerpen omdat het aantal ontwerpen hier geen rol speelt

A0

Aan te leveren formaat 846 x 1195mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

A1

Aan te leveren formaat 600 x 846 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

dfdfsdf

A2

Aan te leveren formaat426 x 600 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

A3

Aan te leveren formaat 303 x 426 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

A4

Aan te leveren formaat 216 x 303 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Abri

Aan te leveren formaat 1191 x 1756 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

B0

Aan te leveren formaat 1006 x 1406 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

B1

Aan te leveren formaat 706 x 1006 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

B2

Aan te leveren formaat 506 x 706 mm. Hou dus rekening met 3 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 3 mm afloop wordt tijdens het productieproces afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 5mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

FORMAAT

 • A0 840 x 1189 mm
 • A1 594 x 840 mm
 • A2 420 x 594 mm
 • A3 297 x 420 mm
 • A4 210 x 297 mm
 • Abri 1185 x 1750 mm
 • B0 1000 x 1400 mm
 • B1 700 x 1000 mm
 • B2 500 x 700 mm

MATERIAAL

GEWICHT

BEDRUKKING

DRUKMETHODE

AFWERKING

Prijzen en oplages