Home

Stickers (klein variabel formaat)

Je ontvangt deze digitaal geprinte stickers los. Hierdoor kun je ze makkelijk uitdelen of ergens los bij doen. 

 

Voor de losse stickers snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. Je bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.

Afhankelijk van toepassing kun je kiezen voor verschillende materialen. Wanneer je een sticker zoekt met een permanente lijmlaag, kies dan voor witte, transparante folie of papier. Zoek je een sticker die meerdere keren geplakt kan worden? Kies dan voor Easy Dot-folie. Easy DOT-folie is een herpositioneerbare folie met een permanente lijmlaag met noppenstructuur. Door de luchtkanaaltjes breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan. Hierdoor is dit materiaal geschikt om te gebruiken op ramen, muren en deuren.

  • Minimale printbreedte: 3 cm
  • Maximale printbreedte: 25 cm

 

Let op: Als je kiest voor transparante stickers blijft het wit van uw ontwerp transparant in het eindresultaat.

Let op: Het kan voorkomen dat je sticker een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. Je kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om je bestand te zetten.

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Wil je een willekeurige vorm maak dan een Cutcontour aan in het bestand zoals beschreven in de TAB 'Cutcontour' bij de aanleverspecifiaties

PS. Wit in je ontwerp wordt transparant bij transparante stickers tenzij er een witte tussen laag wordt geprint

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de grote hoeveelheid gegevens)Message