Home

Whiteboard 

Maak het eenvoudig met een magnetisch én beschrijfbaar Whiteboard!

 

Magnetische en beschrijfbare whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner… Ze zijn een handig hulpmiddel bij vergaderingen, brainstormsessies en planningsgesprekken.

 

Onze kwalitatieve whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel® en sandwichpaneel met toplagen van staal. Dit zorgt ervoor dat magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met jouw print en een whiteboard laminaat.

 

Je hebt de keuze uit vijf verschillende formaten whiteboards met een dikte van 3mm:

Bij de Whiteboard (toebehoren) vind je ook Whiteboard standaard en Whiteboard starterskit

Wens je het whiteboard te bevestigen aan de muur, dan vind je passende 5mm zijgriphouders bij Plaatmateriaal (toebehoren)

Bestel samen met je whiteboard magneetstickers of beschrijfbare whiteboard magneten!

Aanleveren ontwerp ( meerdere ontwerpen zijn mogelijk)

Algemeen: bestandsformaat met 10 mm afloop, dus een bestand dat 20 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

 

Whiteboard 60x100cm

Aan te leveren formaat 62 x 102 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Whiteboard 60x150cm

Aan te leveren formaat 62 x 152 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Whiteboard 100x120cm

Aan te leveren formaat 102 x 122 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Whiteboard 120x150cm

Aan te leveren formaat 122 x 152 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Whiteboard 120x200cm

Aan te leveren formaat 122 x 202 cm. Houd dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 10 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • 60 x 100 cm

  • 60 x 150 cm

  • 100 x 120 cm

  • 120 x 150 cm

  • 120 x 200 cm

Prijzen en oplages