Home

Mastvlaggen

Mastvlaggen zijn een populair communicatiemiddel!

U vindt ze overal in het straatbeeld. Dat heeft zo zijn redenen. Deze vlaggen versterken uw bedrijfs- en merkidentiteit en plaatsen uw bedrijfsgebouw, terrein, showroom, winkel, gevel, beurs of evenement in geen tijd in de kijker.

Deze mastvlaggen worden gedrukt op 115 grams polyester vlaggendoek met enkelzijdige bedrukking en zijn 90% doorschijnend. Ze worden rondom afgewerkt met stevige dubbel gestikte zoom en aan de mastzijde een band en een bevestigingshaak boven en onder met om de meter nog een tussenhaak.

 

Ze zijn minstens 6 maanden kleurvast en hebben een levensduur van enkele maanden tot jaren (afhankelijk van het gebruik, binnen of buiten)

 

Ze zijn beschikbaar MET of ZONDER open banierzoom voor vlaggenmasten met of zonder galgsysteem!

 

Extra voordelig in zeefdruk vanaf 20 stuks

 

Let op: indien je een mastvlag wil bestellen voor de mobiele mastvlag, kun je kiezen uit 100x300cm, 100x250cm en 100x400cm.

Aanleveren ontwerp

Algemeen zonder open zoom: bestandsformaat met 25 mm afloop, dus een bestand dat 50 mm groter is dan eindformaat waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Algemeen met open zoom: bestandsformaat met 25 mm afloop en bovenaan 45 mm extra voor de zoom!

Mastvlag ZONDER open zoom 100 x 250 cm

Aan te leveren formaat 105 x 255 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag MET open zoom 100 x 250 cm

Aan te leveren formaat 105 x 259,5 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document en 45 mm extra aan de bovenkant voor uw tunnelzoom. Deze afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom en tunnelzoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag ZONDER open zoom 100 x 300 cm

Aan te leveren formaat 105 x 305 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag MET open zoom 100 x 300 cm

Aan te leveren formaat 105 x 309,5 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document en 45 mm extra aan de bovenkant voor uw tunnelzoom. Deze afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom en tunnelzoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag ZONDER open zoom 100 x 400 cm

Aan te leveren formaat 105 x 405 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag MET open zoom 100 x 400 cm

Aan te leveren formaat 105 x 409,5 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document en 45 mm extra aan de bovenkant voor uw tunnelzoom. Deze afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom en tunnelzoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag ZONDER open zoom 125 x 350 cm

Aan te leveren formaat 125 x 355 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag MET open zoom 125 x 350 cm

Aan te leveren formaat 125 x 359,5 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document en 45 mm extra aan de bovenkant voor uw tunnelzoom. Deze afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom en tunnelzoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag ZONDER open zoom 150 x 400 cm

Aan te leveren formaat 155 x 405 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 25 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Mastvlag MET open zoom 150 x 400 cm

Aan te leveren formaat 155 x 409,5 cm. Houd dus rekening met 25 mm afloop aan alle zijden van uw document en 45 mm extra aan de bovenkant voor uw tunnelzoom. Deze afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt voor de zoom en tunnelzoom. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 2,5 cm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen wo rden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • Mastvlag zonder open zoom

  • Mastvlag met open zoom

FORMAAT

BEDRUKKING

Prijzen en oplages