Home

Immoborden - Makelaarsborden - V-borden 

Met onze opvallende stevige immoborden zal uw pand snel verkocht of verhuurd zijn!

 

Immoborden of ook raamborden of V-borden genoemd, worden vervaardigd uit stevige maar uiterst lichte golfpolypropyleen kanaalplaten van 3,5 mm

 

Elk immobord wordt kant en klaar aangeleverd met dubbelzijdige kleefband voor makkelijke bevestiging op gladde oppervlakten en zijn standaard voorzien van voorgesneden plooilijnen en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting wat resulteert in dubbele sterkte.

Waarom nog met zeefdruk werken als full color kan voor dezelfde prijs. Dan val je pas op! 

 

LET OP! Er zijn vernieuwde aanleverspecificties met 10mm snijmarge om conform te zijn met de rest van het plaatmateriaal!

Immobord standaard 2 x 50 (b) x 70 (h) cm staand

Aan te leveren formaat 102 x 72 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Immobord 2 x 70 (b) x 50 (h) cm liggend

Aan te leveren formaat 142 x 52 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Immobord groot 2 x 70 (b) x 100 (h) cm staand

Aan te leveren formaat 142 x 102 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

MAAK UW KEUZE

  • Immoborden staand 2x50x70cm
  • Immoborden staand 2x70x100cm
  • Immoborden liggend 2x70x50cm

Prijzen en oplages