Home

Skytube - Skydancers 

 

Bekend van het WK voetbal en andere sportevenementen. Door de vorm en de beweeglijkheid zie je onze Skytubes niet snel over het hoofd! !

 

De Skytubes worden full color gesublimeerd. Hierdoor zit de inkt in de vezel van de stof, waardoor het materiaal soepel is en de print lang mooi blijft.

 

De Skytube wordt afgewerkt met een standaard confectie die geschikt is voor onze blower: aan de onderzijde met een klittenband, de bovenzijde is voorzien van een tunnel met een koordje. Door het koordje meer of minder aan te snoeren kun je de beweeglijkheid regelen.


Er zijn 3 formaten:

  • 6 m x 140 cm rond
  • 7 m x 140 cm rond
  • 8 m x 140 cm rond

Aanleveren ontwerp

Algemeen: bestandsformaat met links en rechts 40 mm afloop en 65 mm verticaal waarbij het ontwerp doorloopt tot aan de rand!

Skytube 6 m

Aan te leveren formaat 148 x 606,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Skytube 7 m

Aan te leveren formaat 148 x 706,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Skytube 8 m

Aan te leveren formaat 148 x 806,5 cm. Houd dus rekening met 4 cm afloop aan de zijkanten van uw ontwerp en 6,5 cm verticaal!

 

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Moment a.u.b. (dit kan even duren door de grote hoeveelheid gegevens)Message