Home

Werfborden 

Werfborden zijn een must voor iedere bouwfirma, deze maken uw referenties zichtbaar!

 

Deze golfpolypropyleen borden van 3.5mm worden zeer vaak gebruikt. Onze werfborden worden digitaal full color gedrukt en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting zodat je ze ook op paatjes kan bevestigen.

 

ITPrint is gespecialiseerd in het produceren van werfborden aan de goedkoopste prijzen en snelle leveringstermijnen. Waarom nog kiezen voor zeefdruk als full color kan voor dezelfde prijs. Dan val je pas op!

We kunnen standaard 4 verschillende formaten leveren:

  • Klein 35 x 50 cm
  • Standaard 50 x 70 cm
  • Middel 70 x 100 cm
  • Groot 100 x 140cm

De kanaalbanen worden steeds horizontaal genomen omwille van de stevigheid. Wil je ze toch anders, laat het ons dan weten!

LET OP! Er zijn vernieuwde aanleverspecificties met 10mm snijmarge om conform te zijn met de rest van het plaatmateriaal!

Werfbord klein 35 x 50 cm

Aan te leveren formaat 37 x 52 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Werfbord standaard 50 x 70 cm

Aan te leveren formaat 52 x 72 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

<

Werbord Middel 70 x 100 cm

Aan te leveren formaat 72 x 102 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Werfbord groot 100 x 140 cm

Aan te leveren formaat 102 x 142 cm. Hou dus rekening met 10 mm afloop aan alle zijden van uw document. Deze 10 mm afloop wordt tijdens het productieproces gebruikt om aflopend te kunnen printen en wordt daarna afgesneden. Voorzie binnen de snijlijn ook een extra marge van ongeveer 20 mm. Hiermee voorkomt u dat uw tekst, ontwerp en logo's te dicht op de snijlijn komen, waardoor deze kunnen worden weggesneden en het zorgt ook voor een mooiere uitstraling!

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

FORMAAT

  • Werfborden klein 35x50cm
  • Werfborden standaard 50x70cm
  • Werfborden middel 70x100cm
  • Werfborden groot 100x140cm

AFWERKING

Prijzen en oplages