Home

Lanyards - Keycords

 
 • polyester zeefdruk

 • polyester fullcolor

 • PET zeefdruk

 • PET fullcolor

 • geweven

 • buisvormig

Een keycord, ook wel lanyard genoemd, is een handig lint wat om de nek gedragen kan worden en waaraan je bijvoorbeeld sleutels, mp3-spelers of badgehouders kunt vastmaken.

Je hebt ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden, met of zonder buckle, voorzien van badgehouder of kies voor een veiligheidssluiting in de nek; bij ons kan het allemaal.

Polyester zeefdruk

Dit zijn de meeste verkochte lanyards. De layard zelf wordt ingekleurd met de PMS kleur die je wenst en kan dan nog met max 4 PMS kleuren bedrukt worden!

Polyester fullcolor sublimatie

Door middel van sublimatie techniek kunnen we uw layard volledig full color bedrukken aan beide zijde waardoor deze een speciale uitstraling krijgt!

PET zeefdruk

PET lanyards worden vervaardigd van gerecycleerde PET flessen en is voor de rest vergelijkbaar met de polyester zeefdruk lanyard maar zijn ecologische verantwoord!

PET fullcolor sublimatie

Deze PET lanyards worden eveneens vervaardigd van gerecycleerde PET flessen en is voor de rest vergelijkbaar met de polyester full color sublimatie lanyard maar zijn wel ecologische verantwoord!

Geweven

Zoals bij stoffen geweven polsbandjes kunnen we ook tot maximum 3 kleuren en achtergrond kleur inweven om zo tot de duurzaamste lanyard te komen!

Polyester buisvormig

Deze lanyard is een holle buisvormige geweven polyester die geen randen heeft en daardoor nog zachter gaat aanvoelen bij het dragen. Deze kan bedrukt worden met maximaal 4 kleuren

Polyester zeefdruk lanyard

Dit zijn de meeste verkochte lanyards! De stof van de lanyard wordt ingekleurd (geverfd) door uw gewenste PMS kleur. Het is een zeer zacht maar toch zeer stevig, licht geribbeld materiaal, dat zacht aanvoelt bij het dragen in de nek. We kunnen deze na het verven bedrukken met maximaal 4 PMS kleuren die je zelf kan kiezen. We gebruiken hiervoor speciale inkten die de duurzaamheid van uw lanyard ten goede komt!

Polyester fullcolor sublimatie lanyard

Door middel van een duurzame sublimatie techniek kunnen we uw layard volledig full color bedrukken aan beide zijde waardoor deze een speciale uitstraling krijgt! Deze fullcolor polyester lanyards zijn gemaakt van een zeer glad en strak polyester (satijnachtig) waardoor de kleuren mooi toch hun recht komen. Ook als je geen vectorieel ontwerp hebt kan je deze techniek gebruiken om tot een mooi resultaat te komen!

 

PET zeefdruk lanyard

PET lanyards worden vervaardigd van gerecycleerde PET flessen en is voor de rest vergelijkbaar met de polyester zeefdruk lanyard maar zijn ecologische verantwoord! Deze lanyards met licht geribbelde structuur zijn eveneens ook heel zacht en aangenaam om dragen. De basiskleur kan je ook weer zelf kiezen uit een PMS kleur die dan maximaal met 4 kleuren kan bedrukt worden

PET fullcolor sublimatie lanyard

PET lanyards worden eveneens vervaardigd van gerecycleerde PET flessen en is voor de rest vergelijkbaar met de polyester fullcolor sublimatie lanyard maar zijn ecologische verantwoord!

Door middel van een duurzame sublimatie techniek kunnen we uw layard volledig full color bedrukken aan beide zijde waardoor deze een speciale uitstraling krijgt! Deze fullcolor PET polyester lanyards zijn gemaakt van een zeer glad en licht blinkend polyester (satijnachtig) waardoor de kleuren nog mooier toch hun recht komen. Ook als je geen vectorieel ontwerp hebt kan je deze techniek gebruiken om tot een prachtig resultaat te komen!

Geweven lanyard

Zoals bij stoffen geweven polsbandjes kunnen we ook tot maximum 3 kleuren en achtergrond kleur inweven om zo tot de duurzaamste lanyard te komen omdat het logo volledig verweven is in het stof!

Polyester buisvormige lanyard

Deze lanyard is een holle buisvormige geweven polyester die geen randen heeft en daardoor nog zachter gaat aanvoelen bij het dragen. De basiskleur van deze lanyard kan weer gekozen worden uit een PMS kleur. Deze lanyard kan desgewenst ook nog bedrukt worden met maximaal 4 kleuren en dat kan enkelzijdig of dubbelzijdig

Geweven en zeelfdruk lanyard

Aan te leveren formaat 350 x 15 mm. We vragen steeds dat bestanden vectorieel worden aangeleverd en VOLLEDIG getekend zijn in Adobe Illustrator of gelijkaardig programma's en zeker NIET in Photoshop (dus GEEN jpeg's of PSD's) en dit met max 8 verschillende kleuren (inclusief zwart,  wit en achtergrond). We hebben dus een illustrator bestand (of een certified pdf afkomstig uit illustrator of gelijkaardig programma) nodig waarbij alle tekst is omgezet naar lettercontouren ("create outlines" in illustrator 'cmd-shift-o of ctrl-shift-o in Illustrator'). Elk onderdeel moet individueel selecteerbaar zijn en moet minimaal 0,25 mm zijn om goed te kunnen weven. Vermijd dus het gebruik van kleine details en fijne lijntjes. Blijf met tekst en logo's ook 1-2 mm van de rand!
Je kan best ook alle kleuren in PMS Pantone solid kleuren definiëren (type C) zodat wij de correcte garens kunnen gebruiken en gebruik dus zeker geen kleurverlopen want dat kan niet geweven worden.

De best zichtbare zone is 160 mm, daarna is er 30 mm bedekking door de sluiting en dan 60 mm uiteinde. Blijf 1-2 mm met tekst en logo's van de rand, de minimuum lijndikte is 0,25mm, gebruik dus nergens te kleine details.

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

Fullcolor lanyards

Aan te leveren formaat 350 x 15 mm. De best zichtbare zone is 160 mm, daarna is er 30 mm bedekking door de sluiting en dan 60 mm uiteinde. Blijf 1-2 mm met tekst en logo's van de rand, de minimuum lijndikte is 0,2mm, gebruik dus nergens te kleine details omdat dit bedrukt wordt via sublimatie en kleine details kunnen verloren gaan. Bestand van 300 dpi of meer is aan te bevelen.

Lees hier meer over alle aanleverspecificaties!

dfdfsdf

TYPE

 • Polyester fullcolor
 • PET bedrukt
 • PET fullcolor
 • Geweven
 • Buisvormig

FORMAAT

KLEUR LANYARD

BEDRUKKING

CLIP

OPTIES

BADGEHOUDER

Prijzen en oplages